Quantcast
THE STREAM

ΗΠΑ: Ακροδεξιά βουλευτής διώχνεται από παράσταση γιατί χαμουρευόταν με το boyfriend και άτμιζε

Έβγαλε γούστα


THE NEWSROOM · 18 Σεπτεμβρίου 2023

Τα εφηβικά της χρόνια λογικά θυμήθηκε η Ρεπουμπλικανή βουλευτής Λόρεν Μπόεμπερτ κατά τη διάρκεια παράστασης (μάλλον γιατί η παράσταση απευθυνόταν κυρίως σε παιδιά). Η Μπόεμπερτ, η οποία είναι μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων για την πολιτεία του Κολοράντο, πήγε να δει το μιούζικαλ «Beetlejuice» στο Ντένβερ μαζί με τον φίλο της και όπως όλα δείχνουν, είχαν και οι δύο μεγάλα κέφια.

Πιο συγκεκριμένα, κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη Μπόεμπερτ (η οποία θεωρείται ακροδεξιά στις πολιτικές της απόψεις και είναι μάλλον delulu fan του Ντόναλντ Τραμπ) να ατμίζει, να αγνοεί μια άλλη θεατή που της είπε να κάνει ησυχία και τελικά να χουφτώνεται με τον φίλο της. Σύμφωνα με αναφορές στα ΜΜΕ, το ζευγάρι επίσης έκανε φασαρία και τραγουδούσε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μπόεμπερτ είναι επίσης και υπερσυντηρητική Χριστιανή, κατά των αμβλώσεων, του γάμου των ομοφυλοφίλων και του διαχωρισμού Εκκλησίας – κράτους, οπότε το όλο εφηβικό thing είναι ακόμη πιο αστείο. Τελικά, οι υπεύθυνοι ασφαλείας τους έδιωξαν από την αίθουσα:

Θα το παρακολουθούμε αυτό το ταλέντο, φαίνεται πολλά υποσχόμενο.

Best of internet