Quantcast
THE STREAM

Με συγκέντρωση Οργισμένων Ελλήνων ενάντια στην Ταυτότητα του Σατανά έκλεισε ευχάριστα η βδομάδα

Υπάρχουν άνθρωποι με σοβαρές προτεραιότητες εκεί έξω


THE NEWSROOM · 11 Σεπτεμβρίου 2023

Αυτή τη στιγμή που τα έχουμε όλα, τι φάνηκε ότι λείπει; Ένα συλλαλητήριο στο Σύνταγμα γεμάτο με εξαγριωμένους οχτρούς της Νέας Ταυτότητας. Όπως καταλαβαίνετε, κάνουμε αυτόν τον πρόλογο γιατί αυτό ακριβώς έγινε χτες το απόγευμα. Συνολικά συμμετείχαν κάπου 1000 άτομα, ενώ έγιναν και κάτι προσαγωγές (και μια σύλληψη) για μικροεπεισόδια.

Μπορούμε να πάρουμε ως δεδομένο ότι αν όχι όλο, τότε σχεδόν όλοι οι συμμετέχοντες φοβούνται το Χάραγμα του Αντιχρίστου μέσω του τσιπακίου για το οποίο μιλούσαν πριν τόσα χρόνια οι Παπαροκάδες. Κάποια από τα συνθήματα ήταν «Όχι στην ψηφιακή ηλεκτρονική σκλαβιά» και «Όχι στην ταυτοποίηση του προσώπου».


Επίσης, ότι κάμποσοι δεν ανήκουν ακριβώς στον χώρο της Κεντροαριστεράς, αν κρίνουμε από τον γνωστό χαιρετισμό που βάρεσαν με τα χεράκια τους στα σκαλάκια του Συντάγματος. Επίσης, τσεκάρετε τη σημαία:



Τώρα αν σας πούμε ότι η σύνθεση του κόσμου δε θύμιζε συλλαλητήρια για τη Μακεδονία πριν γίνουν huge, θα σας πούμε ψέματα:

Ειδικά ο παπάς από την τελευταία φωτογραφία έδωσε πολύ πόνο. Μέσα σε ένα λεπτό, πρόλαβε να πει ότι προτιμά να τον σκοτώσουν οι Τούρκοι από το να πάρει την καινούρια ταυτότητα:


Όσον αφορά τους παπάδες, υποτίθεται ότι η επίσημη Εκκλησία δε συμφωνεί ότι η νέα ταυτότητα είναι κόλπο του Αντιχρίστου. Το έχει πει η ίδια η Ιερά Σύνοδος:

«Στη χρήση φράσεων περί ‘ηλεκτρονικού φακελώματος’ που επιβάλλει η ‘Νέα Τάξη Πραγμάτων’ και η ‘παγκοσμιοποίηση’, καθώς δεν στοχεύει στην προστασία των ατομικών ελευθεριών των πολιτών, αλλά υπονοεί ότι η ελληνική Δημοκρατία, οι υπηρεσίες της και η εκάστοτε εκλεγμένη κυβέρνηση είναι ‘όργανα του Αντιχρίστου’.»

Στις τάξεις της έχει μάλλον κάμποσους που διαφωνούν:

Καλά θα πάει αυτό.

Best of internet