Quantcast
THE STREAM

Αναβολή των εκλογών ζήτησε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός

Είπε ο άνθρωπος που είναι Περιφερειάρχης από το 2011


THE NEWSROOM · 8 Σεπτεμβρίου 2023

Τη γνώμη του για τη δυνατότητα διεξαγωγής των περιφερειακών εκλογών στο φόντο της βιβλικής καταστροφής που χτύπησε τον Θεσσαλικό κάμπο είπε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός (ο οποίος βρίσκεται σε αυτό το πόστο από το 2011 και άρα ήταν περιφερειάρχης και στον Ιανό και όλες τις άλλες καταστροφές). Μιλώντας στην ΕΡΤ, είπε ότι στις χτυπημένες περιοχές (σε πολλές από τις οποίες δεν μπορεί να φτάσει καν ο Στρατός) μάλλον δεν βγαίνουν εκλογές.

Όπως είπε:

«Όχι δεν νομίζω ότι είναι δυνατή. Πρέπει να αντιληφθούμε ότι σε όλες αυτές τις περιοχές δεν μπορούν να γίνουν εκλογές.

Έχω θέσει το θέμα και έχω ζητήσει άμεση χρηματοδότηση για να προχωρήσουν τα έργα αποκατάστασης. Δεν είναι απόφαση της περιφέρειας όμως οι εκλογές.»

Σε αυτό το πλαίσιο αξίζει να αναφέρουμε τα λόγια της Ευαγγελίας Νασιάκου, κατοίκου του Δήμου Παλαμά στην Καρδίτσα:

«Έχουμε ξαναπεράσει κακοκαιρία, με τον Ιανό και από τότε η Περιφέρεια πήρε 150 εκατ. ευρώ για αντιπλημμυρικά έργα τα οποία δεν έγιναν ποτέ, γιατί ο νομός μας πνίγηκε πάλι. Τι έγιναν τα έργα, κακή διαχείριση χρημάτων, ας μας απαντήσει κάποιος.

Είμαστε θυμωμένοι, οργισμένοι, στο έλεος του Θεού και ζητούμε απαντήσεις γιατί χάθηκαν περιουσίες, ενδεχομένως και άνθρωποι. Να μας πουν τι έγιναν τα χρήματα για τα αντιπλημμυρικά έργα.

Να μας απαντήσει η Περιφέρεια πώς τον όγκο του νερού από τη Γέφυρα Καράμπαλη δεν το χειρίστηκε καλά και το έστειλε όλο σε εμάς με σκοπό να σωθεί η Καρδίτσα. Αυτό βλέπουμε, ας μας εξηγήσει κάποιος τι έγινε.»

Λογικά δε βιάζεται και πολύ να τις κάνει τις εκλογές o κ. Αγοραστός, αν θέλετε τη γνώμη μας.

Best of internet