Quantcast
THE STREAM

Κρήτη: Εξοργισμένη ταβέρνα ανέβασε φώτο ζευγαριού Βρετανών που τους πιστόλιασε

Αυτούς και άλλες δύο ταβέρνες το λιγότερο, βασικά


THE NEWSROOM · 5 Σεπτεμβρίου 2023

Θυμάστε τον ιδιοκτήτη ταβέρνας στην Πάτρα που είχε επικηρύξει τους πιστολέρος πελάτες του; Κάτι ανάλογο έγινε και στην Κρήτη αγαπητές φίλες και φίλοι σύμφωνα με γνωστή βρετανική φυλλάδα, όμως αντί για νεαρούς Έλληνας, μια αγανακτισμένη ταβέρνα έβγαλε στη σέντρα δύο μεσήλικες Βρετανούς που επιδόθηκαν στο αδίκημα της κατά συρροήν αγνόησης λογαριασμού.

Πιο συγκεκριμένα, το πιστολοντουέτο φαίνεται ότι έφυγε χωρίς να πληρώσει από 3 τουλάχιστον εστιατόρια στο χωριό Κουτουλουφάρι του νομού Ηρακλείου. Η μέθοδος που υιοθέτησαν ήταν η εξής: Στο τέλος του γεύματος έκαναν έντονα παράπονα για το φαγητό τους και στη συνέχεια αποχωρούσαν θριαμβευτές. Οι υπεύθυνοι της τελευταίας από τις ταβέρνες που υιοθέτησαν ανέβασαν αγανακτισμένοι τη φωτογραφία τους στo FB με την εξής λεζάντα:

«Να προσέχετε αυτό το ζευγάρι. Αφού τελειώσουν το γεύμα τους, αρνούνται να πληρώσουν τον λογαριασμό.»

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο Βρετανοί μάλλον την έχουν σκαπουλάρει, αν κρίνουμε από όσα γράφτηκαν στη σχετική συζήτηση στο FB group «Koutouloufari For Ever» όπου δόθηκε και η πληροφορία ότι το ζευγάρι είναι από το Λίβερπουλ. Σύμφωνα με μία γυναίκα που σχολίασε, ο άνδρας είχε πει στον δικό της σύζυγο ότι η μέρα της επιστροφής τους ήταν η 29 Αυγούστου.

Λέτε να έχουμε την πρώτη περίπτωση έκδοσης από Βρετανία προς Ελλάδα για πιστολιασμένο λογαριασμό; Μείνετε μαζί μας για περισσότερες καυτές εξελίξεις.

Best of internet