Quantcast
THE STREAM

Photoshooting με απόρρητο χάρτη του Στρατού έκανε ο κομάντο Νίκος Χαρδαλιάς, όπως όλα δείχνουν

Τώρα οι οχτροί δε μπορούν να μάθουν τα μυστικά μας


THE NEWSROOM · 31 Ιουλίου 2023

Το απόλυτο Ηλίθιος και Πανηλίθιος moment μας χάρισε χτες το απόγευμα το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Το ΥΠΕΘΑ απέστειλε στα ΜΜΕ ενημερωτικό δελτίο τύπου για την τουρνέ επιθεωρήσεων σε στρατόπεδα κι εγκαταστάσεις των Ενόπλων Δυνάμεων που ξεκίνησε να κάνει ο υφυπουγός Νίκος Χαρδαλιάς. Το κόνσεπτ είναι ότι μετά την Οπενχάιμερ στιγμή στη Νέα Αγχίαλο τους έπιασε ένα κάποιο άγχος για το status ασφάλειας (και κυρίως πυρασφάλειας) των εγκαταστάσεων, οπότε ο Δένδιας έστειλε τον υφιστάμενό του να τους βάλει σε τάξη.

Φυσικά, ο τέλειος έλεγχος γίνεται με το να ανακοινώσεις a priori το ποιες εγκαταστάσεις θα επισκεφθείς:

Βέβαια είμαστε στην Ελλάδα, οπότε ούτε αυτό μπορεί να εγγυηθεί ότι δε θα γίνει κάποια γιωτιά. Χτες το απόγευμα, διάφορα ΜΜΕ έλαβαν το ενημερωτικό δελτίο του ΥΠΕΘΑ το οποίο είχε και φωτογραφικό υλικό από την επίσκεψη του Ν. Χαρδαλιά στην 873 Αποθήκη Καυσίμων, στη Θεσσαλονίκη. Η ανακοίνωση αναφέρει τα προβλεπέ:

«Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς, ξεκίνησε σήμερα Κυριακή 30 Ιουλίου 2023, τις έκτακτες επιθεωρήσεις και αξιολογήσεις μέτρων ασφαλείας και πυρασφαλείας αποθηκών και χώρων φύλαξης πυρομαχικών, εκρηκτικών υλών και καυσίμων με πρώτους σταθμούς την 389 Προκεχωρημένη Αποθήκη Πυρομαχικών, στην Ξυλαγανή Κομοτηνής, την 873 Αποθήκη Καυσίμων, στη Θεσσαλονίκη και την 110 Πτέρυγα Μάχη στη Λάρισα, κατόπιν οδηγιών του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Νίκου Δένδια.»

Μία από τις φωτογραφίες ήταν η εξής:

Ναι, καλά βλέπετε:

Όπως καταλαβαίνετε, η φωτογραφία (που γράφει ΑΠΟΡΡΗΤΟ σε 3 σημεία) έχει κάνει τον γύρο του Ίντερνετ γιατί το ίδιο το υπουργείο την έβγαλε στη φόρα. Μετά τον σχετικό χαμό, την αντικατέστησαν με άλλη που είναι θολωμένη, οπότε αφενός μάλλον ήταν όντως απόρρητη, και αφετέρου λογικά τώρα είναι όλα κομπλέ:

Η εξυπνάδα του υπουργείου μπορεί να διέρρευσε απόρρητες στρατιωτικές πληροφορίες (κάτι καύσιμα είναι ντάξει, δεν το λες και Τζέιμς Μποντ υλικό), αλλά έδωσε έμπνευση για μια σειρά από άλλες εξυπνάδες:

Menelas Siafakas

Εντωμεταξύ, ο Χαρδαλιάς παράτησε και την τουρνέ μετά από μία μόλις μέρα γιατί βρήκε άλλο χόμπι. Όπως όλα δείχνουν, θα αντικαταστήσει τον Πατούλαρο ως εκλεκτό της ΝΔ στην Περιφέρεια Αττικής.

Ντάξει Πατούλης δε θα είναι αλλά μπορούμε να περιμένουμε και από αυτόν ωραία σκηνικάκια:

Best of internet