Quantcast
THE STREAM

Θεσσαλονίκη: Υπάλληλος κατηγορείται για κλοπή ΦΕΤΑΣ αξίας πάνω από 100 χιλιάρικα

Λογικά ήθελε να σπάσει το Ρεκόρ Γκίνες για τη μεγαλύτερη χωριάτικη του πλανήτη


THE NEWSROOM · 26 Ιουλίου 2023

Την ίσως πιο αυθεντικά ελληνική περίπτωση κλοπής δίκασε πρόσφατα δικαστήριο στη Θεσσαλονίκη. Ένας πρώην υπάλληλος εταιρείας παρασκευής τυροκομικών προϊόντων στην ίδια πόλη έκλεβε για μήνες δοχεία με φέτα από την επιχείρηση που δούλευε, όμως κάποια στιγμή το αφεντικό του τον έπιασε και τον κατηγορεί ότι του έκλεψε φέτα αξίας άνω των 120.000 ευρώ.

Ο υπάλληλος κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις στον ανακριτή. Εκεί ο 50χρονος κατηγορύμενος για υπεξαίρεση σε βαθμό κακουργήματος δεν αρνήθηκε ότι έκλεψε αλλά αμφισβήτησε ότι η μπάζα του ήταν τόσο μεγάλη. Όπως είπε:

«Θα έπρεπε να φεύγω κάθε μέρα με παλέτες δοχείων.»

Επίσης, για να δικαιολογηθεί δήλωσε ότι είναι εθισμένος στον τζόγο. Εντέλει, εισαγγελέας και ανακριτής συμφώνησαν να αφεθεί ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους. Όσο για την κλοπή, συμφώνησε με το αφεντικό του να τον αποζημιώσει για το ποσό των 30.000 ευρώ.
Με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή αφέθηκε ελεύθερος άνευ περιοριστικών όρων. Ο κατηγορούμενος, ηλικίας περίπου 50 ετών, φέρεται να συμφώνησε με τον πρώην εργοδότη του να τον αποζημιώσει για το ποσό των 30.000 ευρώ.

Φανταστείτε πάντως την εικόνα μιας αποθήκης γεμάτης ως το ταβάνι με ντενεκέδες φέτας, αξίζει τον κόπο.

(πηγή)

 

Best of internet