Quantcast
THE STREAM

Εντωμεταξύ, έχουν χαλάσει φανάρια στο κέντρο της Αθήνας εν ώρα πυρκαγιάς στα ανατολικά

Χρειάζεται ίσως ένα υπουργείο Ψηφιακού Μετασχηματισμού Φαναριών


THE NEWSROOM · 17 Ιουλίου 2023

Θα το έχετε καταλάβει μέχρι τώρα ότι σήμερα είναι μια πολύ κακή μέρα. Η πτώση της θερμοκρασίας συνέπεσε με ισχυρούς ανέμους οι οποίοι τροφοδοτούν σε Νέο Κουβαρά και Λαγονήσι, οι οποίες έχουν ήδη καταστρέψει σπίτια και απειλούν ζωές. Την ίδια στιγμή, υπάρχουν κι άλλες πυρκαγιές στο Λουτράκι, στην Αχαΐα και στη Βοιωτία (και μία στη Ρόδο που φαίνεται ότι τέθηκε υπό έλεγχο).

Στην Αττική οι αρχές έστειλαν μηνύματα μέσω του γνωστού μας 112, τα οποία καλούν τους πολίτες που βρίσκονται στις κοντινές στη φωτιά περιοχές (Λαγονήσι, Σαρωνίδα και Ανάβυσσο) να εκκενώσουν, κυρίως προς Αθήνα.


Όπως είναι λογικό, οι οδηγίες για εκκένωση δημιούργησαν γιγάντιες ουρές στην Αθηνών – Σουνίου, στο ύψος του Λαγονησίου και της Σαρωνίδας. Τι θα μπορούσε να λείπει από την τρέχουσα κατάσταση αγαπητές φίλες και φίλοι; Μα, φυσικά χαλασμένα φανάρια.

Σύμφωνα με αναφορές στα ΜΜΕ, στην Κηφισίας δεν λειτουργούν τα φανάρια από το Μαρούσι μέχρι την Αλεξάνδρας και το Χίλτον:

Τα μαύρα της τα χάλια έχει και η κίνηση στην Λεωφόρο Κηφισού:

Το γεγονός κατέγραψε και η τραγουδίστρια Μελίνα Ασλανίδου, η οποία κόλλησε για πολλή ώρα στο φανάρι που πάει από Αλεξάνδρας προς Κηφισίας:

«Eίμαι μία ώρα σε αυτό το φανάρι πό την Αλεξάνδρας που θέλεις να στρίψεις. Γίνεται ένας χαμός, δεν υπάρχει αυτό το πράγμα. Γι’ αυτό υπάρχει καθυστέρηση, πάνε αυτοβούλως τα αυτοκίνητα, όπως θέλει ο καθένας.»

Όπως θα συνηθίσουμε να λέμε για πολύ καιρό, Ελλάδα 2.0.

 

Best of internet