Quantcast
THE STREAM

Με ξυλοδαρμό σερβιτόρου από επιχειρηματία συνεχίζουν τα νέα από τη σεζόν στη Ρόδο

Cursed τουριστικά νέα από τη Ρόδο


THE NEWSROOM · 6 Ιουλίου 2023

Ο παράδεισος των σεζονίστας της Ελλάδας φαίνεται να είναι φέτος η Ρόδος, αγαπητές φίλες και φίλοι. Μετά τον ΟΥΚα σερβιτόρο που έκανε καταδύσεις για ένα μπαρ που δεν είχε καν άδεια, έχουμε το βίντεο από ένα άλλο χαριτωμένο περιστατικό: Τον ξυλοδαρμό ενός σερβιτόρου σε επιχείρηση της Παλιάς Πόλης της Ρόδου.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ρόδου κ. Παναγιώτη Εγγλέζο, ο σερβιτόρος δέχτηκε άγρια επίθεση επειδή δεν έκανε τη χάρη στον διπλανό επιχειρηματία να πάει να δουλέψει στη δική του επιχείρηση. Όπως είπε ο κ. Εγγλέζος το ΣΚ:

«Η άρνησή του αυτή είχε ως αποτέλεσμα ο επιχειρηματίας να στείλει 10 περίπου άτομα τα οποία και ξυλοκόπησαν τον νεαρό στέλνοντάς τον στο νοσοκομείο.

Τη Δευτέρα ο εργαζόμενος και ο πρόεδρος των ξενοδοχοϋπαλλήλων και Αντιπρόεδρος του Εργατικού Κέντρου κ. Θανάση Σταμούλη θα επισκεφθούν τον Εισαγγελέα για να καταθέσουν όλα τα στοιχεία που έχουμε συγκεντρώσει.»

Το περιστατικό έχει ήδη φτάσει στη δικαιοσύνη. Χθες το βράδυ το Star έδειξε και βίντεο από την επίθεση, όπου βλέπουμε ολόκληρη ομάδα ατόμων να συγκεντρώνεται για να χτυπήσει τον σερβιτόρο, ο οποίος μιλώντας στο κανάλι είπε ότι έφαγε ξύλο επειδή πήρε δύο πελάτες από τον ανταγωνιστή. Ο δε επιχειρηματίας που κατηγορείται για την επίθεση δηλώνει ότι δεν ήθελε να τον χτυπήσει, αλλά και κάτι ακόμη πιο αστείο:

«Έφαγε ένα χαστούκι από τον γιο μου. Άντε και μια μπουνιά.»

Ακούγεται πειστικό αυτό που λέει, το μόνο σίγουρο.

Best of internet