Quantcast
THE STREAM

«Εμείς καμία σχέση με αντι-Pride»: Άτακτη υποχώρηση από Σπαρτιάτες για το Pride στα Χανιά

Ο υποψήφιος του φασιστικού κόμματος στα Χανιά τα μάζεψε όπως όπως και τώρα κάνει τον ανήξερο


THE NEWSROOM · 29 Ιουνίου 2023

«Αυτό δεν ήταν και τόσο 300 εκ μέρους του» ήταν η αντίδρασή μας διαβάζοντας την αποδελτίωση του ενημερωτικού βίντεο (!) που δημοσίευσε ο υποψήφιος των Σπαρτιατών στο νομό Χανίων Ευτύχης Γιανναράκης. Ο υποψήφιος των ακροδεξιών έκανε live stream για να ξεκαθαρίσει ότι το κόμμα που φαίνεται να είναι το τελευταίο τρικ του υπόδικου Κασιδιάρη δεν έχει καμία σχέση με αντι-Pride διαδηλώσεις και δράσεις.

Το context είναι ότι για σήμερα έχει προγραμματιστεί από μέρες η 1η «Αυτοοργανωμένη Πορεία Ορατότητας ΛΟΑΤΚΙ+ Κοινότητας» στα Χανιά, η οποία θα ξεκινήσει στις 18:00 από την παραλία του Κουμ Καπύ. Η εν λόγω διοργάνωση προκάλεσε αντιδράσεις από επώνυμες και ανώνυμες προοδευτικές ψυχούλες, όπως ο επίσης υποψήφιος με τους Σπαρτιάτες Κυριάκος Μπλαζουδάκης (στον ν. Ηρακλείου), ο οποίο τάγκαρε και μια ομοϊδεάτισσα του ονόματι Σωτηρία Ναούμη Μπιτσακάκη.

Οι δύο τους κάλεσαν μια αντιδιαδήλωση στο Pride των Χανίων, με το κάλεσμα να αναφέρει ότι περιλαμβάνεται και ευλογία από Αγιορείτη παπά:

Η δε Ναούμη Μπλαζουδάκη αναπαρήγαγε κι αυτή την απίθανη αφίσα:

Όπως καταλαβαίνετε, το ενδεχόμενο μιας επιδρομής από ακροδεξιούς προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις από αντιφασιστικές πρωτοβουλίες, κόμματα και συλλογικότητες, οι οποίες προχώρησαν σε αντιφασιστική διαδήλωση στις 14:30 την ίδια μέρα, επίσης μπροστά από την Δημοτική Αγορά. Αυτή έγινε κανονικά:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @faseismos_kai_frikes

Μετά από όλον αυτό το χαμό, το κόμμα με τους ομοϊδεάτες του Κασιδιάρη λογικά φοβήθηκαν να παίξουν όντως τον ρόλο των Κασιδιάρηδων όπως τους γνωρίσαμε, οπότε ήρθε και μία φοβερή διάψευση, αλλά και μια άδοξη εξαφάνιση ποστ, διότι το αρχικό ποστ του Μπλαζουδάκη διαγράφηκε.

Έτσι, ο προαναφερθείς υποψήφιος Γιανναράκης έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι οι Σπαρτιάτες δεν έχουν καμία σχέση με τέτοια πράγματα κι ό,τι το ομοφοβικό κάλεσμα έγινε από ψεύτικο προφίλ. Είπε επίσης ότι λασπολογούν το κόμμα του, το οποίο ενδιαφέρεται για την δημοκρατία και την ελεύθερη βούληση κλπ κλπ:

«Οι Σπαρτιάτες και οι οικογένειες των Σπαρτιατών δεν συμμετέχουν σε εκδηλώσεις τύπου LOATKI……..Εμείς δεν έχουμε καμία σχέση με τα αντι – pride gay party, δεν έχουμε καμία σχέση με αυτά που στήνουν στο νομό Χανίων και γενικώς στην Ελλάδα….. Κάποιος κύριος που ήταν πιθανόν ψεύτικο το προφιλ του, ανάρτησε αυτή την αφίσα, κατόπιν διέγραψε το προφίλ του και κοινοποιούσε παντού με screenshot την αφίσα για να δημιουργήσει λάσπη και προπαγάνδα στο κόμμα μας.

Εμείς αντιπροσωπεύουμε Θεό πατρίδα οικογένεια και μας ενδιαφέρει αυτή την στιγμή η δημοκρατία και η ελεύθερη βούληση…..»

Μην πιστεύετε στην λασπολογία, εμείς απέχουμε από αυτό, δεν έχουμε καμιά δουλειά σε αντι – pride και αντι – gay…..Εμείς ασχολούμαστε με την οικογένεια των Σπαρτιατών και πως θα παλέψουμε για τον τόπο….»

Το μόνο που μένει είναι να βαφτίσουν την στροφή 180 μοιρών Θερμοπύλες για να είναι συνεπείς με το όνομά τους.

Best of internet