Quantcast
THE STREAM

Τατιάνα Στεφανίδου: «Δεν έχουμε ασθενοφόρα και έχουν πάει 10 για τους μετανάστες στην Πύλο»

Βρέθηκε η αιτία για τις τρομερές ελλείψεις του ΕΣΥ: Τα ναυάγια στη Μεσόγειο


THE NEWSROOM · 14 Ιουνίου 2023

Good play, Τατιάνα Στεφανίδου. Στο παρακάτω απόσπασμα, κατάφερε να χωρέσει και τη λέξη “κατατρεγμένοι», οπότε τώρα κανείς δε μπορεί να την κατηγορήσει ότι πάει να συνδέσει μια αδιανόητη τραγωδία ανοιχτά της Πύλου (τα ΜΜΕ αναφέρουν ήδη 78 επιβεβαιωμένους νεκρούς από το ναυάγιο, ενώ υπάρχουν πληροφορίες για εκατοντάδες μετανάστες που βρίσκονταν στο αμπάρι με ό,τι αυτό συνεπάγεται) με το διαλυμένο και υποχρηματοδοτημένο, όπως μας θύμισε το πρόσφατο σκάνδαλο με την έλλειψη ασθενοφόρων σύστημα υγείας.

Από την άλλη, στο παρακάτω απόσπασμα της εκπομπής #Tlive ακούμε επίσης τη φράση «επιβαρύνοντας την Ευρώπη και τη χώρα μας». Παρακάτω, η Τατιάνα μας λέει ότι έχει παίξει μια κολοσσιαία κινητοποίηση για τους μετανάστες, οπότε αν πάθει κάποιος καρδιακό στην Πελοπόννησο δε θα υπάρχει ασθενοφόρο. Καταλαβαίνετε, έτσι; Έρχονται οι μετανάστες και σας παίρνουν τα ασθενοφόρα.


Θα μπορούσε να το πει και στα Τέμπη αυτό, άμα είναι έτσι, δηλαδή γιατί να μη φταίνε όσοι ανεβοκατεβαίνουν Θεσσαλονίκη που δεν έχετε ασθενοφόρα να σας πάνε νοσοκομείο;

Best of internet