Quantcast
THE STREAM

Ημαθία: Μαθήτριες που δίνουν ενδοσχολικές πήραν τηλ τη Ζωή Κωνσταντοπούλου για να τις σώσει από τους χάκερς

Όταν υο κόλπο με τον αριθμό του τηλεφώνου δουλεύει καλύτερα από ό,τι θα περίμενε και η ίδια


THE NEWSROOM · 30 Μαΐου 2023

Υποθέτουμε ότι κάπου θα είδατε για την μαζική πανωλεθρία στις ενδοσχολικές εξετάσεις λόγω επίθεσης άγνωστων χάκερ στην Τράπεζα Θεμάτων. Χτες χιλιάδες μαθητόπουλα δεν κατάφεραν να δώσουν λόγω των καθυστερήσεων στο σύστημα, οπότε η εξέτασή τους αναβλήθηκε για σήμερα. Όμως το ντου ξανάρχισε και σήμερα, οπότε η ταλαιπωρία συνεχίζεται ακάθεκτη. Για την ακρίβεια, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας Αλέξανδρος Κοπτσής δήλωσε ότι η σημερινή επίθεση από χάκερς (ή κυβερνοεπίθεση αν θέλετε να μιλάμε σαν μπούμερς) ήταν ακόμα μεγαλύτερη.

Φυσικά, οι μαθητές βρήκαν τη λύση. Όπως μάθαμε από το έγκυρο ειδησεογραφικό πρακτορείο που λέγεται TikTok, μια ομάδα από μαθήτριες στα εξωτικά Ριζώματα Ημαθίας έκαναν το Gen Z αντίστοιχο της προσευχής στον Θεό, κοινώς πήραν τηλέφωνο τη Ζωή Κωνσταντοπούλου για να τους σώσει. Υπενθυμίζουμε ότι η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας είχε κάνει μόνο της set up τον εαυτό της ως γραφείο παραπόνων όταν έδωσε τον αριθμό του τηλεφώνου της στο κοινό.

Και πράγματι, η Κωνσταντοπούλου απάντησε τις προσευχές τους:

@ste.sid Η τσιριδα στο τελος #μητσοτακη_ξερεις_εσυ #τραπεζαθεματων ♬ original sound – ste


Τα δε σχόλια στο εν λόγω βίντεο είναι πραγματικά εκλεκτά:

Πάντως ακόμα κι αν δε μπει στη Βουλή αυτό είναι πολύ καλό για να το αφήσει εκεί, ας το κάνει εκπομπή με τηλεφωνήματα από το κοινό όπως ο Τάκης Τσουκαλάς.

 

Best of internet