Quantcast
THE STREAM

Όλες οι στιγμές παραφροσύνης των Συριζαίων στο Twitter μετά τον ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑΜΒΟ της Κυριακής

Λιγότερο ώριμα από ένα ολόκληρο νηπιαγωγείο έχουν πάρει την ήττα τους οι φανς του Αλέξη Τσίπρα


THE NEWSROOM · 24 Μαΐου 2023

Όσα χρόνια κι αν περάσουν κι όσα νέα social media κι αν εμφανιστούν, το Twitter συνεχίζει να έχει μια αποκλειστικότητα: Είναι το κατεξοχήν μέσο που ξεδιπλώνονται τα πολιτικά πάθη και αυτό είναι κάτι που ισχύει και στην Ελλάδα. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, από την Κυριακή και μετά το μέσο ζει μεγάλες δόξες. Το καύσιμο, φυσικά, είναι η συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία ήταν τόσο άγρια που η εκπρόσωπος τύπου του κόμματος Πόπη Τσαπανίδου έχει τρεις μέρες να ποστάρει κάτι:

Αυτό δε σημαίνει ότι οι απλοί φίλοι του κόμματος (είτε γνωστοί είτε άγνωστοι) έχουν εξαφανιστεί με τον ίδιο τρόπο. Δυστυχώς, θα ήταν καλύτερο κάποιοι από αυτούς να έχουν σβήσει (έστω προσωρινά) τα social media, διότι εδώ και 2,5 μέρες είναι περίπου τόσο ψύχραιμοι όσο ο Μίστερ Μπούτιας στο γνωστό βίντεο. Οι πιο σουρεαλιστικές αντιδράσεις τους έχουν καταγραφεί υπό το hashtag #συριζα_meltdown και όχι μόνο και αξίζει να ειπωθεί εδώ ότι δεν τις καταγράφουν μόνο οι θριαμβευτές των εκλογών Νεοδημοκράτες, αλλά και διάφοροι άλλοι που δεν υιοθετούν την συριζαΐκή κοσμοθεωρία.

Γιατί το πιο κοινό point του συριζαΐκού ηλεκτρονικού παραληρήματος είναι ότι ο κόσμος (ιδίως οι περιοχές που χτυπήθηκαν από φυσικές καταστροφές) αξίζει τα χειρότερα επειδή δεν εμπιστεύτηκε τον Τσίπρα:

Κάποιοι συριζαίοι την πέφτουν και προς τα αριστερά τους:

Άλλοι αποφάσισαν να απέχουν από την αλληλοβοήθεια πικραμένοι από την λαϊκή βούληση:

Άλλοι θα πάρουν τα ομάτιά τους από τους κοινωνικούς αγώνες:

Ενώ άλλοι βγάζουν πιο kinky vibes:

Άλλοι εύχονται νέες καταστροφές:

Πολιτικές:

Και μη:

Πόσα τέτοια αντέχετε;

Μείνετε μαζί μας για τα τελευταία:

Είναι τα καλύτερα:

 

«It’s just a flesh wound!» που έλεγε και στο Holy Grail.

Best of internet