Quantcast
THE STREAM

Εντωμεταξύ, 31χρονος πολυτάλαντος αστυνομικός συνελήφθη από αστυνομικούς για διάρρηξη

Πόσες δουλειές θα κάνει πια ένας δημόσιος υπάλληλος για να ζήσει;


THE NEWSROOM · 23 Μαΐου 2023

Μία ακόμη εκλεκτή περίπτωση αστυνομικού που κάνει διπλή καριέρα μάθαμε χτες, αγαπητές φίλες και φίλοι. Μάλιστα, τη μάθαμε με τον πιο spicy τρόπο: Ένας 31χρονος αστυνομικός (και ο 22χρονος – σεσημασμένος – συνεργός του) συνελήφθη από άλλους αστυνομικούς την ώρα που προσπαθούσε να ανοίξει (και δεν εννοούμε ότι έγινε κλειδαράς) ένα σπίτι στο Χαϊδάρι. Μάλιστα, απείλησε και μια γυναίκα με πιστόλι.

Η αναλυτική εκδοχή της ιστορίας είναι ακόμη πιο αστεία. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, αστυνομικοί της ΔΙΑΣ έλαβαν σήμα από την Άμεση Δράση να πάνε στην οδό Αγησιλάου στο Χαϊδάρι για να τσεκάρουν κάποια ύποπτα άτομα (δηλαδή τους δύο συλληφθέντες). Ο αστυνομικός τους έδειξε υπηρεσιακή ταυτότητα σαν κύριος και τους διαβεβαίωσε ότι είναι εκεί για υπηρεσιακούς λόγους.

Οι ΔΙΑΣ τότε έφυγαν αλλά μετά από λίγη ώρα πέρασαν από εκεί και τους είδαν να παραμένουν στο ίδιο σημείο. Επίσης,  το Κέντρο της Άμεσης Δράσης έλαβε νέα κλήση ότι δύο άντρες προσπαθούν να διαρρήξουν ένα ισόγειο της οδού Αγησιλάου. Όπως φαντάζεστε, μια γυναίκα είχε δει τον 31χρονο και τον συνεργό του, με τον πρώτο να την απειλεί με όπλο (1) για να μπορέσει να κάνει τη διάρρηξη με την ησυχία του. Εντέλει, συνελήφθησαν και οι δύο και έχουν σε βάρος τους μια ποινική δικογραφία. Ο δε 31χρονος έχει να αντιμετωπίσει και διοικητικές κυρώσεις.

Δείτε το βίντεο:

Άμα πάει φυλακή, λέτε να μπορεί να τη διαρρήξει από μέσα;

Best of internet