Quantcast
THE STREAM

Θεσσαλονίκη: Ιπτάμενοι Σλατίνοι πήγαν να ξεφύγουν με παρκούρ από την Αστυνομία

Τι γυρίσματα βιντεοκλίπ Ricta μόλις είδαμε;


THE NEWSROOM · 8 Μαΐου 2023

Οκ, δεν έχουμε ιδέα τι έχει γίνει εδώ πέρα (δηλαδή στη Θεσσαλονίκη) αλλά φαίνεται φανταστικό. Για την ακρίβεια, φαίνεται πολύ καλύτερο από οποιοδήποτε τραπ βιντεοκλίπ γυρίστηκε ποτέ. Το σκηνικό ξεκίνησε γύρω στις 6 το πρωί και οι πρωταγωνιστές του ήταν δύο 21χρονοι που φόραγαν κουκούλες.

Μέχρι στιγμής, σύμφωνε με την ΕΡΤ το πως ξεκίνησε το περιστατικό είναι τελείως ασαφές. Μέσα στη νύχτα, ένα κατάστημα ηλεκτρονικών συσκευών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (περιοχή Βενιζέλου και Ίωνος Δραγούμη) έπιασε φωτιά. Οι αρχές (Πυροσβεστική και Αστυνομία) πήγαν στο σημείο και οι αστυνομικοί είδαν τα δύο άτομα, εκ των οποίων το ένα φώναξε στους αστυνομικούς ότι δεν έχουν καμία σχέση με τη φωτιά (η οποία τελικά κατέστρεψε το κατάστημα) και ότι είχαν πάει για να κάνουν γκραφίτι.

Λογικά, τα δύο άτομα με τις κουκούλες φοβήθηκαν ότι θα χρεωθούν την πυρκαγιά οπότε προσπάθησαν να ξεφύγουν από την αστυνομία. Αρχικά, ανέβηκαν στην εκκλησία του Αγίου Μηνά και άρχισαν να πετάνε αντικείμενα με αίτημα να φύγουν από το σημείο οι αστυνομικοί για να κατέβουν. Στη συνέχεια, ο ένας άρχισε να πηδάει από ταράτσα σε ταράτσα να γλιτώσει, ενώ κατάφερε να ανέβει μέχρι και σε όχημα της Πυροσβεστικής. Κάποια στιγμή (ενδεχομένως να παρενέβη και ο παπάς του ναού), ο ένας παραδόθηκε και ο άλλος συνελήφθη.

Δείτε το υλικό:

Best of internet