Quantcast
THE STREAM

ΑΙ παρουσιαστή ειδήσεων ίδιο με τον Δαπίτη της σχολής σας απέκτησε η ΕΡΤ

Είναι η Αγία Παρασκευή η νέα Silicon Valley;


THE NEWSROOM · 4 Μαΐου 2023

Πως μπορείς να κάνεις ακόμη και την τεχνητή νοημοσύνη να μοιάζει βαρετή; Η ΕΡΤ έχει την απάντηση. Λίγες βδομάδες πριν τις εκλογές, η ΕΡΤ σύστησε τον Λιάγκα της ΑΙ ονόματι «Ερμή», ο οποίος παρουσίασε το Στούντιο 4, εκεί όπου θα διεξαχθεί το debate για τις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου.

Όπως είπε το πουλέν της ΕΡΤ και του ERTNEWS:

«Κυρίες και κύριοι καλησπέρα σας. Σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ. Είναι το στούντιο το οποίο σε λίγες μέρες θα φιλοξενήσει το debate των πολιτικών αρχηγών με συντονιστή τον Γιώργο Κουβαρά.»

Να πούμε εδώ ότι έκανε και e-χιουμοράκι:

«Κανονικά θα έπρεπε να κάνει εκείνος αυτή την παρουσίαση αλλά λόγω φόρτου εργασίας επιστράτευσαν εμένα. Η αλήθεια είναι ότι εγώ το μόνο που ζήτησα είναι να κάνω έναν πιλότο εκπομπής. Φαίνεται όμως ότι τους έβαλα ιδέες. Θέλουν λέει, να ακολουθούν πάντα την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.»

Αλλά καθησύχασε τους flesh and blood συναδέλφους του ότι δε θα τους φάει τη δουλειά:

 «Χωρίς να θέλω να αμφισβητήσω την ικανότητα των στελεχών, επιτρέψτε μου να παρουσιάσω εγώ κάποια στοιχεία για το μοναδικό αμιγώς ενημερωτικό κανάλι της χώρας. Σας ευχαριστώ για την προσοχή σας και σας ζητώ να δείξετε κατανόηση για τυχόν λάθη.»

Εμείς θα πεθαίναμε να δούμε μια ΑΙ να παρουσιάζει ένα τέτοιο ρεπορτάζ, πάντως:

Best of internet