Quantcast
THE STREAM

Video reveal στο κοινό έκανε ο αυθεντικός Σταύρος Γεωργάς, νέος Σπαλιάρας των Ελλήνων εραστών

Επιτέλους, πάνω που είχαμε αρχίσει να νοσταλγούμε κι αυτό το θέμα


THE NEWSROOM · 27 Απριλίου 2023

Τον θυμάστε; Τον τσεχάσατε; Η αλήθεια είναι ότι με τόσο σπαμ που έπεσε, λίγο δύσκολο να τον τσεχάσατε. Μιλάμε για τον μεγαλύτερο γύπα των ελληνικών social media, τον άνθρωπο που θύμισε πεσιματικά ακόρεστο ΑΙ μοντέλο, ο οποίος έγινε γνωστός ως Σταύρος Γεωργάς – το αν λέγεται όντως έτσι, το αφήνουμε στη δική σας κρίση.

Τέλος πάντων, το μεγάλο νέο είναι ότι ο Σταύρος Γεωργάς (ή τέλος πάντων κάποιος που ισχυρίζεται ότι είναι ο Σταύρος Γεωργάς) αποφάσισε να λύσει τη σιωπή του με ένα βίντεο που ανέβηκε στα social media . Αν θέλετε τη γνώμη μας, η φωνή και το attitude μοιάζουν, αλλά στην εποχή που ζούμε δε μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτα.

Σε κάθε περίπτωση, ο κ. Γεωργάς δήλωσε αρκετά πράγματα, μεταξύ των οποίων και ότι είναι ένας άκρως επιτυχημένος εραστής:

«Παιδιά, καλησπέρα. Μπήκα λίγο να πω δύο λόγια για όλο αυτό που είχε γίνει με μένα προσωπικά εδώ και ένα μήνα. Δεν βγαίνω να απολογηθώ για κάτι, γιατί δεν έχω κάνει κάτι κακό. Βγαίνω να πούμε λίγο δύο λόγια πώς είναι τα πράγματα.

Αυτό το σύστημα που είχα όλα αυτά τα χρόνια με το συγκεκριμένο ηχητικό και πιστέψτε με ότι ήταν κάργα επιτυχημένο, αφορά περίπου 6 χιλιάδες γυναίκες με το 60% των γυναικών να έχει ανεβάσει τα ηχητικά μου [στα οποία λέω] “μήπως έχουμε βρεθεί από κοντά;”. Γιατί έχω ηχητικά σας που λένε και μηνύματα [που λένε] “Σταυρούκο μου τι ωραία που περάσαμε σήμερα και πότε θα τα ξαναπούμε”. Και όχι απλά βρεθήκαμε από κοντά καταλάβατε τι θέλω να πω

Τόνισε επίσης μπορεί αλλά δε θέλει να κλείσει σπίτια παντρεμένων:

«Και το πιο στενάχωρο είναι ότι υπάρχουν και πολλές παντρεμένες στη μέση, είναι κρίμα να με πάει αλλού η μπάλα. Εγώ δεν είμαι κατίνα όμως βέβαια στη θέση σας… δεν το κατακρίνω αυτό που έχετε κάνει, γιατί και εγώ στη θέση σας άμα βρισκόμασταν και εξαφανιζόσασταν μπορεί από ζήλια και κακία να ανέβαζα το ηχητικό. Άντρας είμαι λες και είμαι ο μόνος που το’ χω κάνει δεν θα το βαθμολογήσω εγώ αν είναι κακό ή όχι.

Γενικά έπαιξε πολύ φλεξ:

Όσον αφορά το περιβόητο ηχητικό “Χριστίνα με τσέχασες κάποια με ξέχασε Χριστίνα σε χαιρετώ ηχητικά που σου χα στείλει εγώ χουζουρεύω” και όχι μόνο με το Χριστίνα και με άλλα ονόματα. Ντάξει υπάρχουν και μέρες που είχα λίγο όρεξη για κα..ντα και τρολάρισμα γιατί μερικές είστε πραγματικά για κα..τα και τρολάρισμα θα μου πεις κι εμείς γι’ αυτό σας το κάναμε, OK. Να ευχαριστήσω δημόσια πάρα πολλές γυναίκες που πήρατε τηλέφωνο από νησιά, Πάτρα, Θεσσαλονίκη, Αθήνα, από παντού γενικά να μάθετε πως είμαι μετά από όλη αυτή την κατάσταση. Να ξέρετε ότι έχω δακρύσει από τα σχόλια που έχετε κάνει δημόσια ειδικά οι γυναίκες που έχετε φάει άκυρο και έχετε γράψει αρνητικά σχόλια για μένα… έχω συνομιλίες και είναι κρίμα. Καλά δε μιλάω για άντρες τώρα πολλοί άντρες που έχετε γράψει για μένα πόσο θα θέλετε να ήσασταν στην θέση μου πίστεψέ με. Και δεν μιλάω γι’ αυτό που έγινε viral μιλάω για τις γυναίκες. Στην ουσία μία νύχτα δική μου το αφήνω το υπόλοιπο πάνω σας…»


Επιτέλους μια περσόνα αρκετά καλτ ώστε να μπορέσει να ανανεώσει το ελληνικό ίντερνετ, αν θέλετε τη γνώμη μας.

Best of internet