Quantcast
THE STREAM

Ο φράχτης που φύτρωσε μαγικά σε παραλία της Μυκόνου είναι το 8ο Θαύμα του Κόσμου

Άλλοι φυλάνε τα σύνορά μας στον Έβρο και άλλοι φυλάνε τα σύνορά μας στη Μύκονο


THE NEWSROOM · 3 Απριλίου 2023

Ξεχάστε τον φράχτη στον Έβρο, αγαπητές φίλες και φίλοι – άλλος είναι ο φράχτης που θα κλέψει τα βλέμματα σε κάθε διεθνές φεστιβάλ φραχτών. Μιλάμε για τον ατελείωτο φράχτη που έχει στηθεί δίπλα στη θάλασσα της παραλίας Πάνορμος στη Μύκονο. Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ του Τάσου Τέλλογλου και της Ελίζας Τριανταφύλλου στο Inside Story με τίτλο «Μύκονος: Το σύστημα»ο φράχτης συνδέεται με το μπαρ Principote και σημειώνει επίσης το εξής:

«Η Μύκονος κυριαρχείται από έναν κατασκευαστή, μερικούς μηχανικούς και κάποιους δημόσιους υπαλλήλους, που φαίνεται να ερμηνεύουν κατά το δοκούν την πολεοδομική νομοθεσία.»

Εδώ άλλη μια καταπληκτική λεπτομέρεια από την παραλία:

Σε περίπτωση που δεν το είχατε δει, ο αρχαιολόγος Μανώλης Ψαρρός ξυλοκοπήθηκε πρόσφατα από αγνώστους στην Αθήνα. Ο ίδιος ο κ. Ψαρρός και ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων (ΣΕΑ) πιστεύουν ότι η επίθεση συνδέεται με δύο επιχειρήσεις (και δύο αντίστοιχα ακίνητα) στη Μύκονο, που όπως ο ίδιος διαπίστωσε είχαν καταπατήσει αρχαιολογικούς χώρους που προστατεύονται από αυστηρούς νόμους. Μέσω των αποκαλύψεών του, και οι δύο υποθέσεις έχουν φτάσει στις αρχές και ερευνώνται. Με δυο λόγια, οι κατασκευαστές των ακίνητων παρήγγειλαν έναν ξυλοδαρμό γιατί τους χάλασε τη φάση.

Ο ξυλοδαρμός του αρχαιολόγου έστρεψε την προσοχή του κοινού στο διάσημο νησί πριν φτάσει καλοκαίρι και ξεκινήσουν τα ΜΥΚΟΝΟΟΟΟΣ:




Μην αγχώνεστε, θα φτάσει καλοκαίρι και θα ξεχάσουμε και πάλι ξυλοδαρμούς αρχαιολόγων ή ξέρωγω ναρκοπέδια σε παραλίες.

Best of internet