Quantcast
THE STREAM

Γαλλία: Ατρόμητη γιαγιά σταματάει περιπολικό μέσα στα μπάχαλα για να περάσει τη διάβαση

Δε θα κάτσει αυτή να περιμένει επί Μακρόν επειδή οδηγάτε περιπολικό


THE NEWSROOM · 24 Μαρτίου 2023

Το πολιτικό δικαίωμά της να περάσει από τη διάβαση πεζών άσκησε μέχρι τέλους μια Γαλλίδα yaya. Όπως βλέπουμε στο παρακάτω βίντεο, το οποίο τραβήχτηκε κάποια από τις προηγούμενες μέρες στην πόλη Ρουέν, η ντυμένη στα φούξια ηλικιωμένη κυρία ήθελε να διασχίσει τον δρόμο.

Όπως κατά πάσα πιθανότητα έχετε καταλάβει, αυτές τις μέρες στη Γαλλία γίνεται ένας απερίγραπτος χαμός με πιθανώς εκατομμύρια Γάλλους να κινητοποιούνται ενάντια στην αναδιάρθρωση του ασφαλιστικού που προωθεί η κυβέρνηση Μακρόν. Ο εν λόγω χαμός περιλαμβάνει απεργίες, διαδηλώσεις, κλεισίματα δρόμων, τα πάντα όλα.

Μέσα σε αυτόν τον χαμό (διακρίνουμε κόσμο να τρέχει και φλεγόμενους κάδους να έχουν μπει ως οδόφραγματα), η βάβω της Ρουέν πήγε να περάσει από τη διάβαση. Εκείνη την ώρα έσκασαν μύτη δύο οχήματα της Γαλλικής Αστυνομίας. Το πρώτο, ένα μεγάλο βαν, κατάφερε να ψαρώσει τη γιαγιά και να της πάρει την προτεραιότητα. Το δεύτερο όμως κάμφθηκε από το μπαστούνι της και το σίγουρα απειλητικό της βλέμμα και στάθηκε να περιμένει μέχρι η κυρία να περάσει τον δρόμο.

Δείτε το βίντεο:

@laurenstephanjack Mamie fait de la résistance 😂 #manifestation #greve #rouen #mamie ♬ The Benny Hill Show – The Edwin Davids Jazz Band


Παίζει και να είχε προϋπηρεσία στον Μάη του ’68, ποτέ δεν ξέρεις.

Best of internet