Quantcast
THE STREAM

«Εγώ τον αγαπάω κι ας με μισεί»: Το beef Βίρνας – Γιάγκου συνεχίζεται και στην πραγματική ζωή

Ο Φώσκολος είναι βγαλμένος από την πραγματική ζωή, όπως όλα δείχνουν


THE NEWSROOM · 22 Μαρτίου 2023

Πόσα χρόνια κρατάει ένα beef; Πολλά, όπως όλα δείχνουν. Το θέμα είναι να είσαι υπεράνω όπως η Βίρνα Δράκου, κατά κόσμον Κάτια Δανδουλάκη. Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε χτες βράδυ (21.03.2023) σε τρελό παρεάκι με την Αννίτα Πάνια και τον Ηλία Ψινάκη στο «Έλεος» του MEGA, και κάποια στιγμή η συζήτηση πήγε στον Γιάγκο Δράκο, aka Χρήστο Πολίτη.

Όπως είπε, η ίδια τον αγαπάει παρότι ο ίδιος την μισεί:

«Ήταν η απόλυτη αλήθεια αυτό που αντιμετώπισα. Πέρασα πάρα πολύ ωραία με τον Χρήστο κι ήμασταν φίλοι. Δεν θέλω να το επαναλάβω γιατί είπε πως δεν θέλει να μιλώ για αυτόν. Δεν θέλει γιατί με μισεί. Αποφάσισε εκείνος.

Δεν έχω ιδέα. Εγώ ξέρω ότι τον αγαπώ και πέρασα πάρα πολύ καλά. Για αυτό σέβομαι την απόφασή του. Δεν θα το έλεγα χουνέρι. Μου το έστειλαν, εγώ ούτε καν το πήρα είδηση. Δεν έχω ιδέα τι έκανε. Τώρα λέμε αυτό και θα το πάρουν, θα το γυρίσουν και θα το κάνουν θέμα. Ό,τι και να πούμε, θα το γυρίσουν εκεί που θέλουν και κυρίως έχει νοστιμιά το κακό. Όταν λέω ένα καλό, γιατί να πουλήσει;»

Κι όταν λέει ότι τη μισεί, μάλλον το εννοεί κιόλας. Όπως είχε πει ο ίδιoς πριν λίγους μήνες:

«Η κυρία Δανδουλάκη κάθε λίγο και λιγάκι εμφανίζεται σε διάφορες εκπομπές δηλώνοντας δημόσια πόσο πολύ με αγαπάει. Θα ήθελα λοιπόν να την πληροφορήσω κι εγώ δημόσια, ότι η αγάπη της με αφήνει παγερά αδιάφορο. Εγώ δεν την αγαπώ. Σε μια τηλεοπτική εκπομπή πρόσθεσε ότι μάλλον είμαι καταθλιπτικός. Ας πληροφορηθεί λοιπόν η κυρία Δανδουλάκη ότι η διάγνωσή της έχει πέσει έξω. Δεν είμαι τίποτα από αυτά που λέει.

Εύχομαι κάποια στιγμή -διότι μεγάλη γυναίκα είναι κι αυτή, σχεδόν συνομήλικη μου- να προσεγγίσει την πληρότητα, θα της κάνει καλό.»

Μήπως απλά να κάνουν σειρά την real life κόντρα τους τώρα το revival είναι της μόδας;

Best of internet