Quantcast
THE STREAM

Άδωνις Γεωργιάδης για βουλευτές ΝΔ: «Κάνουν κοκοκο αντί να καλύπτουν Καραμανλή»

Βοηθήστε λίγο τον φτωχό υπουργό να ξανακατέβει βουλευτής ρε κωλόπαιδα που κοιτάτε μόνο την πάρτη σας


THE NEWSROOM · 17 Μαρτίου 2023

Ακάθεκτο συνεχίζεται το Game of Thrones στη Νέα Δημοκρατία. Μιλώντας το πρωί της Παρασκευής (17/3) στον ΣΚΑΪ, ο Άδωνις Γεωργιάδης τα έβαλε με τους υπουργούς και βουλευτές της ΝΔ που δεν κάλυψαν τον (κώλο του) πρώην υπουργού Μεταφορών Κώστα Καραμανλή. Φυσικά, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ξεκίνησε με το τροπάριο ότι ο Καραμανλής δε φταίει σε τίποτα ο ίδιος και άρα θα έπρεπε να κατέβει και υποψήφιος.

Τότε, ο Άκης Παυλόπουλος αναφέρθηκε στους διαφωνούντες νεοδημοκράτες λέγοντας το εξής:

«Οι συνάδελφοί σας στη Νέα Δημοκρατία και τον αδειάζουν και δεν υπερασπίζονται την θέση την δική σας.»

Για να πάρει την απάντηση ότι πάνω είναι κάτω είναι κότες που χάθηκαν στα δύσκολα ενώ θα έπρεπε να υπερασπίζονται την ομάδα:

«Το τί κάνουν οι συνάδελφοι στη Νέα Δημοκρατία και ποιοι βγαίνουν και μιλάνε και πόσο μιλάνε κτλ, θα μου επιτρέψετε να πω ένα πράγμα στον κόσμο. Το να έχεις υπουργούς με μεγάλη δημοφιλία, είναι πολύ χρήσιμο σε μία παράταξη. Γιατί; Γιατί σε μία κρίσιμη ώρα που τα πάντα μπορούν να έχουν πάει στραβά, μπορεί να έχει έρθει μία κρίσιμη στιγμή, αυτοί οι υπουργοί που είναι πρώτοι σε δημοφιλία βγαίνουν και καταθέτουν ένα τμήμα από το πολιτικό κεφάλαιο για να βοηθήσουν την κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό.

Αν την κρίσιμη ώρα, οι πρώτοι σε δημοφιλία εξαφανίζονται και βγάζουν τα κάστανα από την φωτιά οι ίδιοι και οι ίδιοι, αυτό δεν είναι χρήσιμο στην ομάδα και η πρωτιά στην δημοφιλία να μην τους αξίζει. Για να είμαστε συνεννοημένοι. Η ομάδα έχει αρχηγό, τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Αυτόν στηρίζουμε όλοι.»

Ελπίζουμε το επόμενο βήμα στον εμφύλιο να είναι ένα rap battle με την Φωτεινή Πιπιλή.

Best of internet