Quantcast
THE STREAM

Υποψήφια του ΠΑΣΟΚ ζητά ψήφο με TikTok προεκλογικό σποτ και Ρίτα Σακελλαρίου για soundtrack

Από τώρα στα φαβορί για το πιο OG σποτάκι της τρέχουσας προεκλογικής περιόδου


THE NEWSROOM · 14 Μαρτίου 2023

Δε ζει μόνο στις καρδιές μας το παλιό ΠΑΣΟΚ το ορθόδοξο, αγαπητές φίλες και φίλοι. Ζει και στο προεκλογικό σποτάκι μιας υποψήφιας βουλευτίνας του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ στη Μαγνησία. Αυτή είναι η κυρία Βίκυ Τσεκούρα, η οποία έχει φτιάξει κάτι σαν σποτάκι με Ρίτα Σακελλαρίου για soundtrack:

Να πούμε εδώ ότι η υποψήφια βουλευτίνα έχει και άποψη σύνδεση με την εποχή της, αν κρίνουμε από το ότι δεν ανέβασε το βίντεό της στο Facebook, αλλά στο TikTok – μη νομίζετε ότι το παλιό ΠΑΣΟΚ έχει χάσει την επαφή του με τα μέσα που αράζει η νεολαία στην εποχή μας. Στο συνοδευτικό μήνυμα λέει τα εξής:

 

«Πολλοί άντρες δεν πιστεύουν στην αξία μιας γυναίκας.. ΌΜΩΣ οι ίδιοι άντρες περιμένουν από μια γυναίκα να τους φροντίσει όταν είναι παιδιά.. να τους φτιάξει κ να τους μεγαλώσει την οικογένεια ως σύζυγος κ μητέρα σωστά..κ αργότερα να τους φροντίσει σαν γεράσουν κ είναι ανήμποροι..

γιατί λοιπόν δεν εμπιστεύονται μια γυναίκα να μπει στη Βουλή κ να φροντίσει με την ίδια αυταπάρνηση κ αγάπη να πάει αυτή η χώρα μπροστά;;;;

Ελπίζω να μου δώσετε την ευκαιρία να δείξω ότι μια γυναίκα όλα τα μπορεί κ μάλιστα πολύ αποτελεσματικά!!!!!

Με εκτίμηση

Παρασκευή Βίκυ Τσεκούρα

Υποψήφια Βουλευτής ΠΑΣΟΚ ΜΑΓΝΗΣΊΑΣ»

@vickytsekoura_♬ Mia ginaika mporei – Ρίτα Σακελλαρίου


Μπορεί και όχι, προχωράμε.

Best of internet