Quantcast
THE STREAM

Τηλεφωνικό ΣΚΑΪsplaining έκανε ο Άρης Πορτοσάλτε στην Κατερίνα Καινούργιου

Ο Άρης πήρε το όπλο του (και το τηλέφωνό του) για να διδάξει στην πανελίστρια τον λόγο του Θεού του ιδίου


THE NEWSROOM · 14 Μαρτίου 2023

Μέχρι και εμφύλιο πόλεμο μεταξύ των επιφανών πανελιστ(ρι)ών θα βάλει στο βιογραφικό του ο Άρης Πορτοσάλτε. Η Κατερίνα Καινούργιου κατήγγειλε χτες σε κάμποσα social media ότι ο δημοφιλέστερος δημοσιογράφος της χώρας την πήρε τηλέφωνο και της έκανε μια επίπληξη aka χέσιμο για την χτεσινή της εκπομπή.

Σύμφωνα με την ίδια, την συμβούλεψε «να μην ασχολείται με αυτά»:

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος απασφάλισε κατά του Πορτοσάλτε στην χτεσινή εκπομπή της Καινούργιου:

«Ο ανεπίτρεπτος, ανυπόστατος, ανιστόρητος του ΣΚΑΪ, Πορτοσάλτε. Τον είχαμε από παλιά και θυμάμαι που έλεγα του Γιάννη (Αλαφούζου) “τι τον θες αυτόν;”. Και τον έφερε και μου έκανε από τότε εντύπωση το τζιτζιφιογκέ! Και του ‘λεγα “Τι είναι τούτο ρε Γιάννη;” και καθ’ οδόν άρχισε αυτό το πράγμα να γίνεται ένας μοχλός, λες και τσεκάρουν κάθε μέρα τις αντοχές μας, ως λαό.

Όχι άλλος Πορτοσάλτε στη ζωή μου! Κατάκτησα τη ζωή μου, να ζω, να με γλιτώνει η ιατρική και δεύτερη και τρίτη φορά, αλλά Πορτοσάλτε κερατά δεν θα ξαναβάλω πάνω από το κεφάλι μου.»

Ο κ. Πορτοσάλτε φυσικά και πρόλαβε να μιλήσει γι’αυτό (παίζει να μη σταματάει ποτέ να μιλάει):

«Έχουμε πάρα πολλή βία, έχει κλιμακωθεί επικίνδυνα. Είναι μια βία που εδράζεται στην παραποίηση. Επειδή μεγαλώνουμε και ζούμε σε έναν τόπο που η κουβέντα είναι πολύ εύκολη μπορούμε να λέμε ο ένας για τον άλλο, μπορώ να βάλω έναν κανόνα; Μην παραποιούμε αυτά που ακούμε, μην τα περνάμε από το σουρωτήρι μας και τα καταλαβαίνουμε όπως θέλουμε να τα καταλάβουμε ή έχουμε αδυναμία να τα καταλάβουμε






Εμείς τον καταλαβαίνουμε, είναι δυσβάστακτη η διασημότητα:

Best of internet