Quantcast
THE STREAM

Να μην κατέβει το ταλέντο Καραμανλής ζητούν haters συνβουλευτές του από τη ΝΔ

Τόσα πισώπλατα μαχαιρώματα από το Game of Thrones είχαμε να δούμε


THE NEWSROOM · 10 Μαρτίου 2023

Που βρεθήκανε αυτά τα φυντάνια; Πως γίνεται να αγνοούν την ατιολόγηση που κέρασε τις προάλλες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου; Γιατί μισούν τόσο τον πρώην υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή, Τρίτο του Ονόματός του;

Κι όμως, υπάρχουν. Αρκετά γνωστά στελέχη της ΝΔ έκαναν δηλώσεις στα media όπου πάνω κάτω λένε ότι το καλύτερο θα ήταν ο πρώην υπουργός να μην ξανακατέβει υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές. Η πιο βαρυσήμαντη δήλωση ήρθε από την βουλευτίνα της Νέας Δημοκρατίας, Φωτεινή Πιπιλή. Μιλώντας στον ΑΝΤ1, η κ. Πιπιλή είπε πάνω κάτω «κάνε μας τη χάρη ρε μπρο»:

«Να μας διευκολύνει ο Κώστας Καραμανλής και να μην είναι υποψήφιος στις εκλογές.»

Το ίδιο, αλλά με πιο ξενέρωτο τρόπο, είπε κι ο βουλευτής και ας πούμε δημοσιογράφος Μπάμπης Παπαδημητρίου μιλώντας στο Attica TV:

«Νομίζω ότι για τον ίδιο πρώτα από όλα θα είναι καλύτερο, θα είναι πιο ήσυχος με την συνείδησή του. Νομίζω – και τον καταλαβαίνω ότι πρέπει να είναι χώμα – αν δεν μπορεί να πάρει την απόφαση, πρέπει να τον βοηθήσει ο πρωθυπουργός.»

Ο τρίτος βουλευτής ήταν ο Γιώργος Κουμουτσάκος που τα είπε (επίσης διακριτικά) στο Action 24:

«Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι ο κ. Καραμανλής θα είναι υποψήφιος στις εκλογές. Ο κ. Καραμανλής παραιτήθηκε. Έχει το δικαίωμα να θέσει τον εαυτό του στην κρίση των πολιτών. Κι αυτό δεν είναι αρνητικό. Εάν με ρωτάτε, τι θα έκανα εγώ, σας λέω ότι εφόσον ήμουν συντετριμμένος από την τραγικότητα του γεγονότος δεν θα είχα τη διάθεση να συμμετέχω και να συνεισφέρω στην εκλογική προσπάθεια της παράταξης.»

Ο τέταρτος είναι πρώην βουλευτής και υπουργός. Ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος μιλώντας σε ΣΚΑΪ και OPEN είπε ότι όταν ο ίδιος κατηγορήθηκε για την υπόθεση του Βατοπεδίου, ζήτησε μόνος του να μην είναι ξανά υποψήφιος:

«Δεν θα του πω εγώ, τι θα κάνει. Ο κόσμος είναι πάντοτε υπέρτατος κριτής. Θα σας πω ότι το 2008, όταν εγώ κατηγορήθηκα αδίκως για μια αθλιότητα, το οποίο με αθώωσε το ΚΚΕ, ο ΣΥΡΙΖΑ, 30 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στη Βουλή το 2010, αλλά και η Δικαιοσύνη. Εγώ είπα το 2009 στον Καραμανλή ότι δεν θα κατέβω υποψήφιος. Ήξερα ότι και να ήθελα να κατέβω υποψήφιος, θα ήταν μια κατάσταση που δεν θα μπορούσα να την παλέψω.

Υπάρχουν στιγμές στην πολιτική που κραυγάζεις και δεν σε ακούει κανένας και στιγμές που ψιθυρίζεις και σε ακούνε όλοι. Όσα δίκαια και να έχεις δεν πρόκειται να σου αναγνωριστεί κανένα δίκαιο. Ας υποθέσουμε ότι τα είχε κάνει τέλεια ο κ. Καραμανλής. Τα φώτα έχουν στραφεί πάνω σε ένα πρόσωπο και σε μια κυβέρνηση. Και όχι αδίκως στην κυβέρνηση ή σε κάποιο πρόσωπο με την έννοια ότι έχει την τελική ευθύνη.»

Δηλαδή τι θέλετε κυρίες και κύριοι; Να παραιτηθεί όντως;

(πηγή)

Best of internet