Quantcast
THE STREAM

Τον 3 χρόνια πεθαμένο Μανώλη Γλέζο κάλεσαν τα μέντιουμ της ΓΣΕΕ στο συνέδριό τους

Μέχρι στιγμής, ο επιφανής αντιστασιακός δεν φαίνεται να έχει απαντήσει


THE NEWSROOM · 9 Μαρτίου 2023

Πολύ δύσκολη είναι αυτή την περίοδο η ζωή για τους συνδικαλιστές που βρίσκονται στα ανώτατα κλιμάκια της ΓΣΕΕ. Από τη μία έχουν να αντιμετωπίσουν τις κατηγορίες ότι δεν προκήρυξαν ποτέ 24ωρη γενική απεργία αυτή την εβδομάδα επειδή είχαν να κάνουν συνέδριο σε ένα κυριλέ ξενοδοχείο στο Καβούρι:

Από την άλλη, έχουν να αντιμετωπίσουν την γενική ευθυμία που προκάλεσε η επιθυμία τους να καλέσουν στο συνέδριό τους τον Μανώλη Γλέζο, χωρίς καθόλου να τους απασχολεί ότι είναι 3 χρόνια πεθαμένος. Την πρόσκληση δημοσιοποίησε η χήρα του Μανώλη Γλέζου Γωγώ Αργυρού με post στο Facebook, όπου μετέφερε τον διάλογό της με υπάλληλο της ΓΣΕΕ:

«Χτυπάει το τηλέφωνο κι ακούω μια φωνή να μου λέει:

– Καλημέρα σας. Σας τηλεφωνώ από το γραφείο του προέδρου της ΓΣΕΕ και θέλω να μιλήσω στον κ. Γλέζο.

– Τι θα θέλατε;

Ο κ. πρόεδρος θέλει να καλέσει τον κ. Μανώλη Γλέζο στο 38ο συνέδριο της ΓΣΕΕ.

– Μα καλά, απαντώ, δεν ξέρει ο πρόεδρος ότι εδώ και 3 χρόνια ο Γλέζος δεν είναι στην ζωή;

– Ω, συγνώμη, λυπάμαι. Εγώ φταίω. Είχα κάποια τηλέφωνα…

Το έκλεισα κατ΄ευθείαν γιατί αν έδινα συνέχεια στο τηλεφώνημα θα βρισκόμουν στη “δυσάρεστη” θέση να της υπενθυμίσω ότι εδώ ο Παναγόπουλος δεν γνωρίζει τα προβλήματα των εργαζομένων θα ξέρει ότι δεν υπάρχει στη ζωή ο Μανώλης;»


Η απάντηση ήρθε καπό τον γραμματέα Τύπου της ΓΣΕΕ, Δημήτρη Καραγεωργόπουλο, ο οποίος δήλωσε ότι έπαιξε συνωνυμία με τον Μανώλη Γλέζο που είναι αναπληρωτής γραμματέας της Τ.Ο. Κηφισιάς του ΠΑΣΟΚ:

«Είναι προφανές ότι πρόκειται περί λάθους μιας εργαζόμενης. Όχι διότι ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ ή η υπάλληλος στο γραφείο του, που κατά λάθος επικοινώνησε μαζί σας, δεν γνώριζαν ότι ο ήρωας της εθνικής αντίστασης Μανώλης Γλέζος δεν βρίσκεται πια κοντά μας.

Ζητάμε συγνώμη για την αναστάτωση αλλά στην τηλεφωνική ατζέντα που διατηρείται στη γραμματεία του προέδρου της ΓΣΕΕ είναι περασμένα τα στοιχεία επικοινωνίας και των δυο ανθρώπων και αυτό προκάλεσε το σφάλμα.

Η ΓΣΕΕ και ο πρόεδρός της τιμούν τη μνήμη του Μανώλη Γλέζου και υπολήπτονται τους ανθρώπους που τον συντρόφευαν στη ζωή του. Ζητάμε συγγνώμη και πάλι.»

Μόνο σε εμάς άρεσε τόσο η περιγραφή «αναπληρωτής γραμματέας της Τ.Ο. Κηφισιάς του ΠΑΣΟΚ»;

 

Best of internet