Quantcast
THE STREAM

Brown shower λόγω σπασμένης αποχέτευσης έλουσε το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης

Η λέξη σκατοδουλειά δεν υπήρξε ποτέ αληθινότερη


THE NEWSROOM · 16 Φεβρουαρίου 2023

Μια γλυκιά βροχή από σκατά έζησαν σήμερα το πρωί το κοινό και οι υπάλληλοι που βρέθηκαν στον 2ο όροφο του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης, όπου στεγάζεται το αρχείο αποφάσεων του ποινικού. Η αιτία για το μαγικό συμβάν ήταν μια βλάβη στην αποχέτευση του πάνω ορόφου. Το αποτέλεσμα ήταν ότι η αρωματική λοσιόν από τους χαλασμένους σωλήνες άρχισε να στάζει πάνω στους υπολογιστές του ορόφου, οι οποίοι καλύφθηκαν όπως όπως με πλαστικές σακούλες, ενώ συνεχίζει να απειλεί τα αποθηκευμένα έγγραφα και την υγεία των παρευρισκόμενων (ή έστω τη μύτη τους):

Οι δικαστικοί υπάλληλοι τονίζουν ότι προς γενική έκπληξη, όλο το κτίριο χρειάζεται ανακαίνιση. Όπως είπε ο Στάθης Καλλιανίδης, μέλος του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης:

«Σήμερα, στο γραφείο 219 που αποτελεί το αρχείο του Ποινικού, παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα υγρασίας στο ταβάνι με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι να ζουν σε συνθήκες ανθυγιεινής εργασίας, μη προστασίας ενώ ενδεχομένως να υπάρχει έλλειψη τεχνικού συμβούλου στα δικαστήρια με αποτέλεσμα να μην έχουμε εικόνα για το τι ακριβώς έχει συμβεί. Την ίδια ώρα η επικινδυνότητα είναι πάρα πολύ μεγάλη.»

Και ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του Συλλόγου, Ηλίας Γεωργιάδης:

«Αντιμετωπίζουμε ένα πρόβλημα με τις κτιριακές εγκαταστάσεις που τείνει να μετατραπεί σε χρόνιο. Συγκεκριμένα, σπάνε σωλήνες από τις τουαλέτες με αποτέλεσμα να πέφτουν νερά στα κεφάλια των υπαλλήλων που εργαζόμαστε. Θεωρούμε ανεπίτρεπτο εν έτει 2023 να μιλάμε για αυτά τα πράγματα. Θέλουμε να βρεθεί μια λύση και να εκσυγχρονιστούν οι κτιριακές εγκαταστάσεις για να μπορέσουμε να δουλέψουμε κάτω από ανθρώπινες συνθήκες.»

Θα μπορούσαν να καλύψουν το κόστος της ανακαίνισης νοικιάζοντας τη συγκεκριμένη κατάσταση σε διάφορους μερακλήδες, έχουμε δει και χειρότερα πράγματα στο Ίντερνετ.

(πηγή)

Best of internet