Quantcast
THE STREAM

Στη ΝΔ μπήκε πρώην στέλεχος του ΚΙΝΑΛ που είχε βαρέσει τατού ΚΙΝΑΛ

Ένα στέλεχος που έχει σίγουρα μεγάλη ικανότητα ελιγμών


THE NEWSROOM · 9 Φεβρουαρίου 2023

Τατουατζή ειδικό στα σβησίματα παλιών τατού θα ψάχνει λογικά αυτή τη στιγμή ο πρώην αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Σπύρος Καρανικόλας. Το όνομα του κ. Καρανικόλα είχε ακουστεί αρκετά το 2008, όταν στα πλαίσια των κοινών διακοπών του με  τον γραμματέα του Κινήματος Αλλαγής Μανώλη Χριστοδουλάκη, είχε αποφασίσει από κοινού με τον κολλητό του να κάνει τατουάζ το hashtag του Κινήματος Αλλαγής.

Το σχετικό post στο Instagram δεν υπάρχει πια, αλλά από το Ίντερνετ τίποτα δεν εξαφανίζεται, ως γνωστόν:

Από τότε λογικά κύλησε αρκετό νερό στο αυλάκι ώστε ο Σ. Καρανικόλας πρώτα να εγκαταλείψει την παράταξη που χτύπησε στο σώμα του με μελάνι (τον Ιούνιο του ’22) και κατόπιν να πάρει μεταγραφή για τη ΝΔ. Υπάρχει και η σχετική φωτογραφία, όπου τον βλέπουμε με πιο preppy ντύσιμο:


Αξίζει να σημειωθεί ότι στη Χαριλάου Τρικούπη έχουν διάφορα να πουν για το βιογραφικό του κ. Καρανικόλα (τον οποίο μόνοι τους έκαναν στέλεχός τους, φυσικά):

 «Πριν από μερικά χρόνια, ο κύριος Καρανικόλας έφυγε από το ΠΑΣΟΚ καταγγέλλοντας ότι έγινε “ουρά της Νέας Δημοκρατίας” και ακολούθησε το κόμμα της κυρίας Κατσέλη.

Πριν λίγους μήνες, έφυγε ξανά από το ΠΑΣΟΚ καταγγέλλοντας ότι έγινε “ουρά του ΣΥΡΙΖΑ” και σήμερα μας ανακοίνωσε ότι εντάχθηκε στη Νέα Δημοκρατία.

Από τη Λούκα Κατσέλη στον Κυριάκο Μητσοτάκη ένα τατουάζ δρόμος.»

Λογικά τώρα θα βάφουν τις κουρτίνες στο χρώμα που μισούσε ή κάτι τέτοιο. Εμείς απλά υπενθυμίζουμε την περίπτωση του πικραμένου υποστηρικτή του ΣΥΡΙΖΑ που όντως πήγε να σβήσει το τατού το 2016:

 

 

 

Best of internet