Quantcast
THE STREAM

Τάκλιν στον Τσιάρτα με δημόσια πολιτική αποκήρυξη έριξαν η μανούλα και η αδερφούλα του

MAKE ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΝΟΥΛΑ GREAT AGAIN είναι το νέο σύνθημα το βετεράνου ποδοσφαιριστή


THE NEWSROOM · 7 Φεβρουαρίου 2023

Ένα old school εμφυλιακό (46′ – 49′ vintage) σκηνικό είχε την τύχη να ζήσει ο Βασίλης Τσιάρτας. Με ανακοίνωσή τους σε τοπική εφημερίδα της Ημαθίας, η μητέρα του και η αδερφή του αποκήρυξαν δημόσια την υποψηφιότητά του με το κόμμα των γνωστών για τις σοσιαδημοκρατικές τους αντιλήψεις Τζήμερου – Κρανιδιώτη.

Αναλυτικότερα, στην ανακοίνωσή τους οι δύο γυναίκες τόνισαν ότι δε θέλουν να έχουν καμία σχέση με το νέο το πολιτικό χόμπι κι ότι οι ιδέες του Τσιάρτα είναι άσχετες με την οικογένειά τους και την κληρονομιά του πατέρα του. Όπως καταλαβαίνετε, του χάρισαν το τέλειο intro για την επικείμενη πολιτική καμπάνια του για το ντροπαλά φασιστικό κομματίδιο που διάλεξε – ένας υποψήφιος που δε θα τον ψηφίσει ούτε η μάνα του.

«Αναφορικά με την δήλωση υποψηφιότητας του Βασιλείου Τσιάρτα του Αναστασίου

Βέροια, 06/02/2023

Προς αποφυγήν κάθε παρεξηγήσεως ή σύγχυσης και εξ αφορμής της δηλωθείσας υποψηφιότητας του Βασιλείου Τσιάρτα του Αναστασίου, επιθυμούμε να διευκρινίσουμε ότι, παρά την συγγενική μας σχέση, ουδεμία απολύτως σχέση έχουμε ή πρόκειται ή θέλουμε να έχουμε με την προσφάτως ανακύψασα πολιτική δραστηριότητα του ανωτέρω και την υποψηφιότητά του με συγκεκριμένο πολιτικό σχηματισμό.

Άλλωστε, ουδέποτε στην οικογένειά μας είχαμε ομοφοβικές, ρατσιστικές ή εθνικιστικές αντιλήψεις αλλά αντίθετα διαπνεόμασταν από δημοκρατικές, προοδευτικές και αλληλέγγυες ιδέες, όπως αυτές μας εμφυτεύθηκαν από τον σύζυγο και πατέρα μας Αναστάσιο Τσιάρτα και την οικογένειά του.

Με εκτίμηση

Σοφία, χήρα Αναστασίου Τσιάρτα

Ελευθερία Τσιάρτα του Αναστασίου»

Κοινώς, έχουμε με τέτοια στιγμή, αλλά με τα politics αντεστραμμένα:

Ο δύστυχος Τσιάρτας δεν έχει σχολιάσει ακόμη κάτι επί του θέματος. Το ίντερνετ δεν είχε τέτοια προβλήματα, οπότε ο κόσμος έχει γεμίσει με περισσότερα σχετικά σχόλια κι από τη γιορτή της μητέρας:

Ηλίας Καλτσάς

 

 

Best of internet