Quantcast
THE STREAM

Βουλευτής της ΝΔ κερνούσε γουρνοπούλα με των 11 για τη γιορτή του, σύμφωνα με υπέροχο hoax

Υπερβολικά καλό (αν και ολίγον ακριβό) για να είναι αληθινό


THE NEWSROOM · 19 Ιανουαρίου 2023

Ας ξεκινήσουμε λέγοντας ότι εμείς το είδαμε το συγκεκριμένο ποστ και το ερευνήσαμε, ώστε να πάμε και να φάμε κι εμείς γουρνοπούλα στην περίπτωση που ήταν αλήθεια. Δυστυχώς δεν ήταν η αλήθεια. Η εν λόγω ανακοίνωση του βουλευτή της Δυτικής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας, Θανάση Μπούρα, ήταν προϊόν Photoshop (ή μάλλοn Paint):

Η αληθινή είναι η παρακάτω:

Η συγκεκριμένη προσθήκη στην πρόσκληση του κ. Μπούρα προκάλεσε εκνευρισμό στον ίδιο, μάλλον γιατί οι ψηφοφόροι του άρχισαν να τον παίρνουν τηλέφωνο για να απαιτήσουν τη γουρνοπούλα που τους έταξε. Όπως είπε στον ΑΝΤ1, θα προσφύγει στην Δικαιοσύνη για το εν λόγω τρολάρισμα:

 

«Με πήραν διαμαρτυρόμενοι 2.000 πολίτες που με τίμησαν χθες. Είναι προφανές ότι κάποιοι τρόλαραν τη δική μου πρόσκληση. Θα προσφύγω για τα περαιτέρω.

Ειλικρινά, λυπάμαι ιδιαίτερα γιατί κάποιοι προσπαθούν να παραποιήσουν αυτήν την πρόσκληση. Η πρόσκληση μου είναι σαφής. Καλούσα για την ονομαστική μου εορτή, με τίμησαν πάνω από 2.000 άνθρωποι και μάλιστα σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο.»

Το πιο σημαντικό φάουλ πάντως ήταν η γουρνοπούλα, όλοι ξέρουν ότι ένας βουλευτής Δυτικής Αττικής που κάνει φάση για τη γιορτή του στην Ελευσίνα θα κέρναγε προβατίνα.

Best of internet