Quantcast
THE STREAM

Ηράκλειο: 27χρονη hustler κατήγγειλε φανταστική ληστεία επειδή άργησε να πάει δουλειά

Το τέλειο lifehack


THE NEWSROOM · 18 Ιανουαρίου 2023

Τόσο εμείς σήμερα Τετάρτη 18 ιανουαρίου είναι η περίπτωση μιας 27χρονης κοπέλας από το Ηράκλειο που σκέφτηκε το τέλειο κόλπο για το κλασικότερο πρόβλημα της καθημερινής ζωής. Πιο συγκεκριμένα, κατήγγειλε ότι στις 13 του μήνα ένας ταξιτζής της έκλεψε την τσάντα που περιείχε 200 ευρώ και μάλιστα ότι το όλο σκηνικό έγινε σε κεντρική πλατεία του Ηρακλείου.

Η αστυνομία δεν φάνηκε να πείθεται οπότε ξεκίνησε να ερευνά το περίεργο περιστατικό, μεταξύ άλλων και με τσεκάρισμα των καμερών από τη γύρω περιοχή. Με τα πολλά, η 27χρονη ομολόγησε ότι δεν υπήρξε καμία ληστεία. Για την ακρίβεια, επινόησε την κλοπή της τσάντας επειδή είχε αργήσει στη δουλειά και έψαχνε δικαιολογία.

Έτσι, ζήτησε συγγνώμη. Παρ’όλα αυτά, οι αμείλικτες αρχές σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος της για ψευδή κατάθεση και ψευδή καταγγελία. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, συνελήφθη και στη συνέχεια, με προφορική εντολή εισαγγελέα, αφέθηκε ελεύθερη.

Εμείς πιστεύουμε ότι το εν λόγω περιστατικό είναι η τέλεια αφορμή για την καθιέρωση στο εργασιακό δίκαιο του αντίστοιχου με το ακαδημαϊκό τέταρτο που θα έχεις νομική κάλυψη επειδή άργησες – αν θέλετε τη γνώμη μας, πρέπει να είναι τουλάχιστον μία ώρα.

(πηγή)

 

Best of internet