Quantcast
THE STREAM

Το ξεμάλλιασμα Μπογδάνου – Κρανιδιώτη στο Twitter είναι το πρώτο σημαντικό rap beef του 2023

Πως η Εθνική Δημιουργία κατέληξε σε Εθνικό Τσέρνομπιλ


THE NEWSROOM · 17 Ιανουαρίου 2023

Ειλικρινά το λέμε, οριακά αισθανόμαστε άσχημα που λείπαμε σε άδεια όταν διαλύθηκε το κόμμα που έφτιαξαν οι Κωνσταντίνος Μπογδάνος, Φαήλος Κρανιδιώτης και Θάνος Τζήμερος. Ως γνωστόν, οι τρεις ναυαρχίδες του μερακλήδικα πατριωτικού χώρου (aka εξωκοινοβουλευτική ακροδεξιά) τσακώθηκαν μεταξύ τους και τελικά ο Μπογδάνος διαγράφηκε από την Εθνική Δημιουργία, κατηγορώντας τους άλλους δύο ως δυνητικά τσιράκια του Μητσοτάκη και της ΝΔ.

Οι πρώην κολλητοί του με τη σειρά τους τον κατηγόρησαν είναι ψωνάρα, ότι φέρεται όπως να’ναι και ότι υπολογίζει μόνο την πάρτη του:


Έτσι, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος πήρε τη νέα μεταγραφή του κόμματος Αφροδίτη Λατινοπούλου, την οποία είχε παρουσιάσει μόλις την προηγούμενη μέρα, και έφτιαξε το δικό του μαγαζί. Φυσικά, ο χωρισμός με τους άλλους δύο Ντάλτον δεν ήταν καθόλου γλυκός. Έτσι, από το πρωί του Σαββάτου και μετά βρέθηκε να μπινελικώνεται στο Twitter με τον πρώην συνοδοιπόρο Φαήλο Κρανιδιώτη, τον οποίο αποκάλεσε ψευτοδεξιό.

Η αφορμή ήταν φυσικά ανάλογα γραφική: Όλα ξεκίνησαν όταν κάποιος χρήστης τον κατηγόρησε ότι πάει να εκμεταλλευτεί ψηφοθηρικά την κηδεία του Κοκού:

Την επόμενη ήρθε η απάντηση του Κρανιδιώτη, ο οποίος προφήτευσε το εργασιακό μέλλον του Μπογδάνου μετά τις εκλογές:

Η απάντηση από την πλευρά Μπογδάνου περιείχε τη λέξη σανό και ήταν της λογικής talk to the (right) hand:

Το αποκορύφωμα ήταν η απάντηση στην απάντηση, που μπορεί να χαρακτηριστεί ως ατάκα από ακροδεξιό Fame Story:

Εμείς πιστεύουμε πολύ σε αυτό το beef, περιμένουμε ακόμη καλύτερες ατάκες από την τετράδα μέχρι τις εκλογές.

Best of internet