Quantcast
THE STREAM

Εντωμεταξύ, πέσιμο επί σκηνής από καμικάζι θεατή έφαγε ο Αντύπας

Αντύπα σημαίνει επίθεση


THE NEWSROOM · 9 Ιανουαρίου 2023

Οριακά επικίνδυνο είναι πλέον το μεροκάματο του τραγουδιστή, όπως διαπίστωσε ο συμπαθής Αντύπας ενώ τραγουδούσε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται. Όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο, ο Αντύπας έλεγε το «Είμαι στα χάι μου» όταν ξαφνικά ένας θεατής ανέβηκε στην πίστα. Στην αρχή έσπρωξε τον αοιδό και μετά τον χτύπησε, ενώ στη συνέχεια έσπρωξε και τη δύστυχη λουλουδού που προσπάθησε να μπει στη μέση.

Μετά από λίγο, οι υπάλληλοι του μαγαζιού μάζεψαν τον εξοργισμένο θεατή από τη σκηνή και τον απομάκρυναν. Το εκπληκτικό είναι ότι ο Αντύπας θυμήθηκε να συνεχίσει το κομμάτι ακριβώς από εκεί που το είχε αφήσει, δηλαδή από τον στίχο «Είμαι ανεβασμένος». Δείτε το βίντεο:

 

@konstantinosdroulias Κατακριτέο γεγονός ‼️ Πλέον το επάγγελμα του τραγουδιστή έχει γίνει μια ανοιχτή αρένα ο Αντυπας είναι από τους πιο παλιούς καλλιτέχνες με τεράστια δισκογραφία και Φοβερο ήθος και είναι ντροπή ο οποιοσδήποτε να συμπεριφέρεται έτσι !! ΝΤΡΟΠΗ ‼️#antypas #bouzoukia #bouzoukianews #false ♬ πρωτότυπος ήχος – Κωνσταντίνος Δρούλιας


Αξίζει να σημειωθεί ότι κατόπιν εορτής, ο τραγουδιστής μίλησε στο Happy Day και είπε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν παίζει θέμα γιατί ο άγνωστος άνδρας απλά προσπαθούσε να τραβήξει την προσοχή γιατί η γυναίκα του είχε λιποθυμήσει:

«H εξήγηση του τραγουδιστή είναι ότι δε συνέβη κάτι τόσο σοβαρό, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας και δεν υπήρχε κάτι προσωπικό. Απλά ο κύριος ήταν σε ένταση επειδή η γυναίκα του είχε λιποθυμήσει. Και μένα μου φαίνεται περίεργο. Δεν ξέρω αν θέλει να προσθέσει κάτι η πλευρά του τραγουδιστή.

Η επίσημη απάντηση του Αντύπα με τον οποίο συνομιλήσαμε πριν λίγο είναι ότι ο κύριος ήταν σε ένταση και ήταν έτσι ταραγμένος, επειδή η γυναίκα του είχε λιποθυμήσει και ήθελε με κάποιον τρόπο να τραβήξει την προσοχή.»






Αν μη τι άλλο, είναι άνθρωπος με κατανόηση.

Best of internet