Quantcast
THE STREAM

Μασκοφόροι μύστες κατοχύρωσαν το όνομα Illuminati στην Ελλάδα, σε περίπτωση που σας έψηνε

Τέρμα οι fake πεφωτισμένοι


THE NEWSROOM · 30 Νοεμβρίου 2022

Χαρμόσυνες είναι οι εξελίξεις στο μέτωπο της μυστικής μασονικής κυριαρχίας στη χώρα μας, αγαπητές φίλες και φίλοι. Κάποια «Μεγάλη Συντεχνία της Αδελφότητας του Φωτός» δήλωσε ότι κατοχύρωσε τα ονόματα Illuminati και Ιλουμινάτι και ξεκίνησε τις προειδοποιήσεις ότι καλό είναι να κόψουμε τα πολλά πολλά με την τζάμπα χρήση τους, αν δε θέλουμε να μπλέξουμε νομικά.

«Καλούμε στο εξής όποιον τα χρησιμοποιεί , να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός διότι επιφυλασσομαστε για κάθε νόμιμο δικαίωμα μας στο μέλλον (ήδη ετοιμάζονται οι πρώτες νομικές κινήσεις προς κάποιους γνωστούς αριβίστες οι οποίες θα ανακοινωθουν).»

Μάλιστα, η Συντεχνία επισύναψε και τις σχετικές αποφάσεις του Οργανισμού Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας:

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι μασκοφόροι φίλοι μας έχουν δώσει συνεντεύξεις:

Για τον εαυτό τους λένε τα εξής:

«Η Αδελφότητα, δεν αποτελεί ακόμα μία Μεγάλη Στοά. Σκοπός της είναι να αποτελέσει μία «elite» Αδελφότητα η οποία θα προσπαθήσει να συνθέσει και να αξιοποιήσει όσο το δυνατόν καλύτερα τα ιδεώδη του Ευρωπαϊκού Διαφωτισμού, της Αρχαίας Ελληνικής Φιλοσοφίας, του Χριστιανικού Ουμανισμού καθώς επίσης της Κλασικής Ρώμης ως πρότυπο οργανωμένου Κράτους.

Αποτελεί συνεπώς μια πνευματική ομάδα η οποία επικεντρώνεται σε Φιλελεύθερες, Αδογματικές και Ανθρωπιστικές Αρχές. Είναι ένα διαφορετικός «πόλος» μέσω του οποίου μπορεί ο άνθρωπος να εξελιχθεί Πνευματικά και Πολιτικά (υπό την Αριστοτελική θεώρηση).

Τα μέλη του Τάγματος έχουν ορκισθεί πλήρη εναντίωση σε όλες τις μορφές και εκφράσεις του δεσποτισμού και του δογματισμού (πνευματικού, θρησκευτικού ,πολιτικού κλπ) και είναι ταγμένα στην προάσπιση των δικαιωμάτων όλων των Ανθρώπων , της εκρίζωσης της παραδοσιοκρατίας και της πάταξης κάθε μορφής φανατισμού.

Αρωγοί στην παραπάνω προσπάθεια είναι ο Ορθός Λόγος, η Επιστήμη και η Δημιουργική Αποδόμηση παλαιών δογμάτων και αντιλήψεων. Η φράση που χαρακτηρίζει τα μέλη της Αδελφότητας είναι Nosce te Ipsum – Ex Te Nosce alios ( Know thyself – And from thyself know others).»

Από γούστα πάντως βγάζουν κάμποσα. Καταρχάς, η επόμενη συνέντευξη που έδωσαν έλαβε χώρα σε ένα γιοτ:

Γενικά η φάση τους με τις μάσκες είναι πολύ aesthetic:

Ας τους έχουμε στα υπόψη, φαίνονται πολλά υποσχόμενοι.

Best of internet