Quantcast
THE STREAM

ΗΠΑ: Λαμπρός 16χρονος έψαχνε στο Insta πως να καλύψει τον φόνο που διέπραξε

Μάλλον όχι το πιο υποσχόμενο 16χρονο των Ηνωμένων Πολιτειών


THE NEWSROOM · 28 Νοεμβρίου 2022

Κάτι ελαφρώς σοβαρότερο από τα συνηθισμένα προβλήματα των εφήβων αντιμετωπίζει ένας 16χρονος στην Πενσιλβανία των ΗΠΑ. Ο Τζόσουα Κούπερ, κάτοικος της πόλης Μπενσάλεμ με πληθυσμό περίπου 60 χιλιάδων κατοίκων, συνελήφθη και κρατείται χωρίς εγγύηση για διάφορες κατηγορίες, μεταξύ των οποίων και αυτή του φόνου.

Το ενδιαφέρον σε αυτή την περίπτωση είναι το πως υπέπεσε ο 16χρονος στην αντίληψη των αρχών. Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Παρασκευής, όταν μια γυναίκα κάλεσε την τοπική αστυνομία για να τους πει ότι η κόρη της δέχτηκε βιντεοκλήση από τον (ανήλικο ακόμη) Κούπερ. Στη βιντεοκλήση ο Κούπερ φέρεται να της είπε ότι είχε μόλις σκοτώσει κάποιον και ότι ζητά βοήθεια για να ξεφορτωθεί το πτώμα.

Μάλιστα, στη βιντεοκλήση ο 16χρονος έδειξε τα βουτηγμένα στο αίμα πόδια κάποιου ανθρώπου. Η σχετική δήλωση της αστυνομίας αναφέρει το εξής:

«Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας μέσω βίντεο, ο 16χρονος δήλωσε ότι μόλις σκότωσε κάποιον. Στη συνέχεια γύρισε την κάμερα του βίντεο και έδειξε τα πόδια και τα πόδια κάποιου αιμόφυρτου. Στη συνέχεια ζήτησε βοήθεια για την απομάκρυνση της σορού.»

Μετά το tip από τη γυναίκα, οι αστυνομικοί έσπευσαν σε ένα τροχόσπιτο και είδαν ένα νεαρό άνδρα να τρέχει και μια νέα γυναίκα στο πάτωμα του μπάνιου νεκρή από πυροβολισμό. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κούπερ μάλλον είχε αρχίσει ήδη να προσπαθεί να καλύψει τα ίχνη του:

«Υπήρχαν επίσης ενδείξεις ότι έγινε έντονη προσπάθεια για τον καθαρισμό του τόπου του εγκλήματος.»

 

Λίγο αργότερα, ο Κούπερ συνελήφθη και κρατείται, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι θα κατηγορηθεί ως ενήλικος και όχι ως ανήλικος. Οι αποτυχημένες προσπάθειες του να καλύψει την γυναικοκτονία που διέπραξε μάλλον δε θα εκτιμηθούν από το δικαστήριο, πιστεύουμε.

Επίσης, σίγουρα δε θα μπορεί να το παίξει έφηβος με προβλήματα.

(πηγή)

 

Best of internet