Quantcast
THE STREAM

Ινδία: Space αρουραίοι έφαγαν 200 κιλά κάνναβη, σύμφωνα με την αστυνομία

Εντάξει, σας πιστέψαμε


THE NEWSROOM · 24 Νοεμβρίου 2022

Για συμμορία μερακλήδων αρουραίων έκαναν λόγο οι αστυνομικοί της πολιτείας Ουτάρ Πράντες της Ινδίας. Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, τα αδηφάγα ποντίκια έφαγαν κάπου 200 κιλά κάνναβης που είχαν κατασχεθεί από εμπόρους και φυλάσσονταν σε αστυνομικά τμήματα.

Όπως δήλωσε ένα τοπικό δικαστήριο, μιλάμε για 3 διαφορετικές περιπτώσεις όπου τα τρωκτικά έφαγαν τα ναρκωτικά, τα οποία επρόκειτο να χρησιμοποιηθούν ως πειστήρια σε διάφορες υποθέσεις διακίνησης:

«Οι αρουραίοι είναι μικροσκοπικά ζώα και δεν φοβούνται την αστυνομία. Είναι δύσκολο να προστατεύσεις το ναρκωτικό από αυτούς.»

Πιο συγκεκριμένα, ο δικαστής Sanjay Chaudhary μίλησε για την προαναφερθείσα περίπτωση όπου οι αρουραίοι έφαγαν 195 κιλά κάνναβης και για μία ακόμη με 386 κιλά, όπου «κάποια» φαγώθηκαν από τα τρωκτικά. Συνολικά, κάπου 700 κιλά κατασχεμένης κάνναβης στην περιοχή Ματούρα που είναι αποθηκευμένα σε διάφορα αστυνομικά τμήματα κινδυνεύουν να φαγωθούν από space αρουραίους.

Πρόσθεσε επίσης ότι «τέτοια ατρόμητα ποντίκια» είναι ανίκητα όταν θέλουν να φάνε το χόρτο. Οπότε, η καλύτερη ιδέα είναι η κάνναβη να πουληθεί με δημοπρασία σε ερευνητικά εργαστήρια και φαρμακευτικές εταιρείες, με τα έσοδα να πηγαίνουν στην κυβέρνηση. Πάντως, ο M.P. Singh, ανώτερος αξιωματούχος της αστυνομίας της περιοχής Ματούρα, είπε στους δημοσιογράφους ότι η εν λόγω κάνναβη «καταστραφεί λόγω έντονων βροχοπτώσεων» και όχι από τα τρωκτικά.

Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρουμε ποιον πρωτοπιστέψουμε εδώ πέρα, πιο εύκολα θα πιστεύαμε τους ίδιους τους αρουραίους.

 

Best of internet