Quantcast
THE STREAM

The KOYΛΕΧ-Files: Τι παίζει με το χρυσό κύπελλο στο γραφείο του Μητσοτάκη;

Το πιο ενδιαφέρον κομμάτι της συνέντευξης με τον Χατζηνικολάου ήταν το τρόπαιο του Κούλη


THE NEWSROOM · 8 Νοεμβρίου 2022

Δύο πράγματα μας έμειναν από τη χτεσινή συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Νίκο Χατζηνικολάου. Το ένα είναι η απόλυτα ενδεικτική για την κατάσταση της χώρας τοποθέτηση του πρωθυπουργού για τις πρόσφατες αγωνιστικές επιδόσεις του Ολυμπιακού. Μάλιστα, τόνισε ότι είναι οπαδός της ομάδος:

«Τ’ άκουσα κι εγώ αυτά. Εγκληματική οργάνωση κατά τον εκπρόσωπο της ομάδας στο ποδόσφαιρο τα τελευταία τρία χρόνια εις βάρος του Ολυμπιακού. Είμαι Ολυμπιακός προσωπικά. Ο Ολυμπιακός πήρε τρία πρωταθλήματα, αν δεν κάνω λάθος με 26, 19 και 18 βαθμούς από τον δεύτερο τα τελευταία τρία χρόνια. Πού ακριβώς ήταν αυτή η εγκληματική οργάνωση τότε; Αυτό ως προς το συγκεκριμένο σχόλιο, το οποίο περιμένω να καταδικαστεί με απόλυτη σαφήνεια από τη διοίκηση της ομάδας.»

Ο Ολυμπιακός όμως δεν είναι μόνος που μπορεί να φλεξάρει τρόπαια. Κοιτώντας στο γραφείο του κ. Μητσοτάκη, είναι ορατό ένα κύπελλο. Σύμφωνα με τον Βηματοδότη, το κύπελλο αυτό μνημονεύει τη νίκη του πρωθυπουργού στις εκλογές του 2019: Πάνω του έχει χαραγμένη την ημερομηνία των εκλογών και το ποσοστό με το οποίο κερδήθηκαν: 39,85%.

Η ίδια πηγή αναφέρει ότι κάποιος το χάρισε στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Εμείς πάντως προτιμάμε μια εκδοχή που ο Κούλης είναι απλά 18χρονος ΔΑΠίτης στην ψυχή και το παρήγγειλε μόνος του για να το κοιτάει κάθε μέρα και να καυλώνει με την πάρτη του.

 

Best of internet