Quantcast
THE STREAM

Βρετανός πρώην υπουργός διαγράφεται από το κόμμα του γιατί πήγε σε ριάλιτι

Την τέλεια πορεία για έναν πολιτικό που θέλει να πρωταγωνιστήσει στο Luben ακολουθεί ο Ματ Χάνκοκ


THE NEWSROOM · 2 Νοεμβρίου 2022

Σε μια κίνηση τόσο κλόουν που θα του άξιζε να πολιτογραφηθεί Έλληνας προέβη ένας πρώην υπουργός Υγείας της Βρετανίας. Ο 44χρονος Ματ Χάνκοκ αποφάσισε να συμμετάσχει στο reality επιβίωσης «I’m a Celebrity … Get Me Out of Here!», οπότε το Συντηρητικό Κόμμα, δηλαδή οι γνωστοί μας Τόρις, τον διέγραψαν από το κόμμα κι από την κοινοβουλευτική ομάδα.

Όπως είπε ο υπεύθυνος κομματικής πειθαρχίας των Τόρις, Σάιμον Χαρτ:

«Έπειτα από συζήτηση με τον Ματ Χάνκοκ, εξέτασα την κατάσταση και πιστεύω ότι αυτό είναι αρκετά σοβαρό ζήτημα για να διαγραφεί, με άμεση ισχύ.»

Ο Χάνκοκ είναι γενικά σπουδαία φυσιογνωμία. Πέρσι παραιτήθηκε από υπουργός Υγείας όταν αποκαλύφθηκε ότι παραβιάζει τα μέτρα για την τήρηση αποστάσεων ασφαλείας. Πως έγινε αυτό; Με τη διαρροή βίντεο υλικού από κάμερες ασφαλείας όπου φαίνεται να φιλάει τη στενότερη συνεργάτιδά του, Τζίνα Κολαντάντζελο.

Το δε περιβάλλον του Χάνκοκ αναφέρει ότι ο πρώην υπουργός κατάλαβε ότι δε θα τον βάλουν ξανά στο υπουργικό συμβούλιο, οπότε αποφάσισε να αγγίξει την καρδιά των μαζών της Βρετανίας μπαίνοντας στο ριάλιτι, όπου θα τρώει έντομα και θα αντιμετωπίζει φίδια και τέτοια. Όπως είπε η σχετική πηγή:

«Ο Ματ δεν περιμένει να είναι ξανά στην κυβέρνηση, οπότε αυτή είναι μια απίστευτη ευκαιρία για να “επικοινωνήσει” με τα 12 εκατομμύρια Βρετανούς που το παρακολουθούν κάθε βράδυ.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κάνει κάποιος τη δουλειά του βουλευτή. Είτε παραμείνει στην εκπομπή για μία ημέρα ή για τρεις εβδομάδες, υπάρχουν πολύ λίγα μέρη στα οποία οι άνθρωποι μπορούν να δουν έναν πολιτικό όπως πραγματικά είναι.»

Το ριάλιτι ξεκινά την Κυριακή. Από γνωστούς, μαζί με τον υπουργό θα εμφανιστεί κι ο κάποτε ποπ σταρ Boy George. Να σημειωθεί πάντως ότι δεν είναι η πρώτη φορά που πάει πολιτικός στο συγκεκριμένο ριάλιτι. Το έχουν κάνει οι Ναντίν Ντόρις, Στάνλεϊ Τζόνσον – πατέρας του αγαπημένου μας Μπόρις Τζόνσον- και Λέμπιτ Όπικ. Ειδικά η πρώτη είχε επίσης διαγραφεί από τους Τόρις όταν πήγε στο ριάλιτι, αλλά στη συνέχεια επέστρεψε δριμύτερη και έγινε υπουργός Πολιτισμού του Μπόρις Τζόνσον.

Δε θα σας πούμε ψέματα, πεθαίνουμε να δούμε ένα ελληνικό ριάλιτι με Κικίλια, Πλεύρη και άλλα πουλέν μέσα.

Best of internet