Quantcast
THE STREAM

Εξαψήφιο νούμερο έσκασε ο ΕΟΤ για Αργυρό και 50 Cent ως influencers της Ελλάδας μας

Ένα μικρό βήμα για τον ΕΟΤ, ένα μεγάλο βήμα για το γαλανόλευκο Instagram


THE NEWSROOM · 31 Οκτωβρίου 2022

Μια εμπορική συμφωνία που αν μη τι άλλο ακολουθεί το πνεύμα της εποχής της έκλεισε ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού. Αυτή τη φορά, ο ΕΟΤ απέφυγε να παραγγείλει ένα βίντεο αυτού του τύπου:

Αντιθέτως, αποφάσισε να κλείσει δυο διάσημους για influencers. Η περίοδος ήταν πολύ βολική λόγω της συναυλίας του 50 Cent με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, που τελικά πραγματοποιήθηκε χτες Κυριακή 30 Οκτωβρίου. Έτσι, ο ΕΟΤ έγινε χορηγός του live, διότι όπως είπε σε ανακοίνωσή του, η χορηγία θα βοηθήσει τον συναυλιακό τουρισμό της χώρας:

Σύμφωνα με τον ΕΟΤ:

“Το γεγονός ότι η διεξαγωγή επετειακής συναυλίας στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών (Ο.Α.Κ.Α.) για τα σαράντα χρόνια κατασκευής του, στις 29 Οκτωβρίου 2022, στην οποία θα συμμετάσχουν πλήθος καλλιτεχνών, με κύριο συντελεστή της συναυλίας τον διεθνούς φήμης αμερικανό καλλιτέχνη, ράπερ και ηθοποιό 50 Cent, αποτελεί μία σημαντική δράση προώθησης του συναυλιακού τουρισμού στη χώρα μας, καθώς αναμένεται να παρευρεθεί κοινό από γειτονικές της Ελλάδας χώρες, από άλλες χώρες της Μεσογείου (π.χ. Ισραήλ), αλλά και αγορές-στόχους της χώρας μας, όπως οι ΗΠΑ και τα Η.Α.Ε., ιδιαίτερα τους φθινοπωρινούς μήνες, δίδοντας την ευκαιρία επέκτασης της τουριστικής περιόδου, που αποτελεί διαχρονικό στόχο του Ε.Ο.Τ.”.

Ποιο ήταν το deal; Αυτό που φαίνεται στην παρακάτω ανακοίνωση. Ο ΕΟΤ μπήκε στο live με το ποσό των 75 χιλιάδων ευρώ χωρίς ΦΠΑ (δηλαδή με 93 χιλιάδες – σχεδόν 100k) ζητώντας τα εξής από τους δύο συμπρωταγωνιστές: Να ταγκάρουν τα social του ΕΟΤ σε διάφορα υλικά, να ανεβάσει ο 50 Cent ελληνικό περιεχόμενο στα social, να ευχαριστήσουν και οι δύο τον ΕΟΤ κατά τη διάρκεια της συναυλίας και διάφορα άλλα.

«ΘΕΜΑ: Έγκριση οικονομικής συμμετοχής του Ε.Ο.Τ. στη διοργάνωση συναυλίας στο Ο.Α.Κ.Α. από την εταιρεία Panik Entertainment Group E.Π.Ε., στο πλαίσιο εορτασμού σαράντα ετών κατασκευής του εν λόγω γηπέδου (Aθήνα, 29 Οκτωβρίου 2022).

Οικονομική συμμετοχή του Ε.Ο.Τ. στη διοργάνωση της συναυλίας εορτασμού των σαράντα χρόνων κατασκευής του Ο.Α.Κ.Α., με το συνολικό ποσό των € 75.000,00 Ευρώ πλέον Φ.Π.Α. 24%, άλλως € 93.000,00 Ευρώ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24%, έναντι των κάτωθι αντισταθμιστικών οφελών:

– Αναρτήσεις στα Social Media του 50 Cent με ελληνικό περιεχόμενο/πλάνα κατά την επίσκεψη του στη χώρα μας.

– Αναρτήσεις στα Social Media του 50 Cent με ελληνικό περιεχόμενο/πλάνα με ετικέτα το @visitgreecegr, ώστε να μπορέσει να γίνει αναδημοσίευση από τον Ε.Ο.Τ..

– Δημιουργία βίντεο με τους δυο καλλιτέχνες, το οποίο θα αναρτηθεί στα Social Media και θα προωθηθεί και από την Panik Records ως διαφημιστικό εργαλείο της συναυλίας. To υλικό μπορεί να αναρτηθεί και στο @visitgreecegr.

– Ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα ευχαριστήσει με ένα βίντεο στα Social Media του τον E.O.T. και θα μιλήσει για το Visitgreece.gr.

– Θα δημιουργηθεί βίντεο υλικό με πλάνα από Ελλάδα και ομιλία των καλλιτεχνών 50 Cent και Κ. Αργυρού που θα αναρτηθεί στα social media των καλλιτεχνών και στο @visitgreecegr.

– Ευχαριστήρια αναφορά του 50 Cent στον Ε.Ο.Τ. κατά τη διάρκεια της συναυλίας.

– Ευχαριστήρια αναφορά του Κωνσταντίνου Αργυρού κατά τη διάρκεια της συναυλίας για την συμβολή του Ε.Ο.Τ.

– Προβολή video του Ε.Ο.Τ. κατά τη διάρκεια της συναυλίας είτε στην κεντρική οθόνη επί σκηνής, είτε στις πλαϊνές οθόνες της σκηνής.

– Λογότυπο του Οργανισμού στα digital υλικά και στο βίντεο που θα προβληθεί στις οθόνες της ΣΤΑΣΥ μέχρι και την 29η Οκτωβρίου, ημέρα της συναυλίας.

– Λογότυπο του Οργανισμού στο Backdrop που θα βρίσκεται στο backstage για τα φωτογραφικά στιγμιότυπα.»

Κάποια πραγματάκια έγιναν, για να μη νομίζετε:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 50 Cent (@50cent)


Το πιο σημαντικό όμως είναι μακράν το παρακάτω:

– Ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα ακολουθήσει το @visitgreecegr

Το πρώτο που συμπεραίνουμε από εδώ είναι ότι δεν μπόρεσαν να κλείσουν το αντίστοιχο για τον 50 Cent. Τo άλλο είναι ότι ο Αργυρός μέχρι τώρα δεν είχε κάνει follow το Visitgreecegr, το οποίο με τη σειρά του δεν ακολουθεί τον δημοφιλή τραγουδιστή αλλά ακολουθεί το Happy Traveller του Ευτύχη Μπλέτσα.

Εμείς από τη μεριά μας προτείνουμε να γίνει follow για follow. Αν δε δουλέψει, προτείνουμε άλλον για influencer του ΕΟΤ:

Best of internet