Quantcast
THE STREAM

Την αλήθεια για τα βίντεο του Luben αποκάλυψε (επιτέλους) ο Άδωνις Γεωργιάδης

Κάποιος έπρεπε να το πει και αυτός είναι ο Άδωνις


THE NEWSROOM · 31 Οκτωβρίου 2022

Τη γλώσσα της αλήθειας μίλησε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος ήταν καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού στο «Καλύτερα δεν Γίνεται» του Alpha. Ερωτώμενος για τα βιντεάκια που παράγει το Luben, στα οποία είναι συχνά πρωταγωνιστής, ο βιβλιοπώλης της καρδιάς μας είπε τα εξής:

«Το θεωρώ πολιτικά υποκινούμενο σάιτ. Είναι χιουμοριστικό, αλλά πάντα με μας (σ.σ: Νέα Δημοκρατία). Δεν μπορεί να μην έχουν ένα βιντεάκι του Τσίπρα ή του Πολάκη. Μόνο τον Γεωργιάδη και τον Μητσοτάκη βρίσκουν; Είναι προφανές ότι αποτελεί ένα από τα βασικά εργαλεία του ΣΥΡΙΖΑ στο διαδίκτυο και πολύ πετυχημένο. Το τονίζω και δεν το υποτιμώ, αλλά δεν είναι χιουμοριστικά, έχουν πολιτική στόχευση. Αυτή είναι η πραγματικότητα.»

Δείτε το βίντεο:

Μισή η αλήθεια, γιατί είμαστε όντως πολιτικά υποκινούμενοι, δηλαδή μας αρέσει η πολιτική και (σοκ) έχουμε απόψεις και τις γράφουμε κιόλας!! Λογικό βέβαια η λίστα Πέτσα να σε κάνει να μπερδεύεσαι σε τέτοια ζητήματα. Σε κάθε περίπτωση, μισή αλήθεια είναι καλύτερη από το καθόλου.

Μόνο να πούμε ότι είναι σε περισσότερα βίντεο από τον Πολάκη γιατί συγκρίνοντας τις δύο καρτούν αύρες τους, η αύρα του πρώτου είναι απλά ακαταμάχητη:

Να σημειώσουμε πάντως ότι κάποτε μας αγαπούσε, δεν μας έβλεπε έτσι:

Best of internet