Quantcast
THE STREAM

Εντωμεταξύ, ο Πατούλης θέλει να στοκάρει την πρώην του μέσω της Περιφέρειας Αττικής

Στις οδηγίες της υπηρεσίας που θα βοηθά το Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας είναι να τσεκάρει τα νέα για τη Μαρίνα Σταυράκη – Πατούλη


THE NEWSROOM · 26 Οκτωβρίου 2022

Την πιο antrasstigmh της χώρας μας χάρισε ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης. Στη χτεσινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Αττικής τέθηκε προς έγκριση η ανανέωση της σύμβασης υπηρεσιών ηλεκτρονικής αποδελτίωσης με εξωτερικό συνεργάτη,, η οποία κόντευε να λήξει και πάρθηκε η απόφαση να ανανεωθεί on time. Αυτό είναι μια υπηρεσία που βοηθά ένα Γραφείο Τύπου όπως αυτό της Περιφέρειας παρακολουθώντας και καταγράφοντας την επικαιρότητα για λογαριασμό του πελάτη

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, αυτό θα γίνεται «ασταμάτητα, σε πραγματικό χρόνο και σε εικοσιτετράωρη βάση, επτά ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο», δηλαδή κάτι που δε μπορεί να κάνει ένα ΓΤ. Όπως είναι λογικό, η αρχή που κάνει την παραγγελία ορίζει τα πρόσωπα και τα θέματα ενδιαφέροντος στην υπηρεσία που θα αναλάβει τη συγκεκριμένη δουλειά. Πιο συγκεκριμένα, την εισήγηση κάνει το Αυτοτελές Γραφείο Τύπου που υπάγεται στον περιφερειάρχη Αττικής, Γ. Πατούλη.

Σε κάθε περίπτωση, κάποια μέλη της Οικονομικής Επιτροπής έμειναν μαλάκες όταν είδαν ότι η λίστα με τα πρόσωπα ενδιαφέροντος περιλαμβάνει την πρώην γυναίκα του Πατούλη, Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη (όσο ξέρουμε το διαζύγιο δεν έχει εκδοθεί αλλά η διάσταση τους φαίνεται να είναι οριστικήσύμφωνα με την ίδια), ειδικά τη στιγμή που άλλα ονόματα στη λίστα είναι πχ τα πιο υψηλόβαθμα στελέχη του υπουργείου Εσωτερικών, δηλαδή οι Μ. Βορίδης και Στ. Πέτσας.

Η σχετική αναφορά λέει:

«θα θέλαμε να παρακολουθούμε και αναφορές στα παρακάτω ονόματα: (…) Πατούλη-Σταυράκη Μαρίνα (…).»

 

Βέβαια, ακόμη κι αν ήταν μαζί θα ήταν κάπως περίεργο να χρησιμοποιείται έτσι η συγκεκριμένη υπηρεσία. Με τα τωρινά δεδομένα, είναι σκηνικό βγαλμένο από το Succession ή τους Δύο Ξένους για μια πιο ελληνική εσάνς.

Μια πρώτη αντίδραση ήρθε στο ίδιο το σώμα από τον Δ. Κατσικάρη, περιφερειακό σύμβουλο με την παράταξη του Γ. Σγουρού:

«Ουσιαστικά το Γραφείο Τύπου θέλει να παρακολουθεί επακριβώς όσα γράφονται στα μέσα ενημέρωσης και κοινωνικής δικτύωσης για ένα πρόσωπο άσχετο με τη δράση της Περιφέρειας Αττικής, όπως είναι η κυρία Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, γεγονός πρωτοφανές, απαράδεκτο και καταδικαστέο.»

Σύμφωνα με την ΕφΣυν, ο πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής Ν. Πέππας δήλωσε ότι δεν γνώριζε ότι το συγκεκριμένο όνομα μπήκε στη λίστα. Το ενδεχόμενο να αφαιρεθεί το όνομα από την τελική δημοσιευμένη απόφαση θεωρείται υπαρκτό. Σε κάθε περίπτωση, το κόστος ανανέωσης της συγκεκριμένης υπηρεσίας ανέρχεται στα 23.000 ευρώ.

Σε περίπτωση που απορείτε για το που θα πάνε τα λεφτά σας εκτός από την παρακολούθηση της Μαρίνας Πατούλη, να ξέρετε ότι υπάρχουν keywords σχετικά με την Περιφέρεια (όπως ΧΥΤΑ, ΕΔΣΝΑ Πολιτική Προστασία, διαχείριση απορριμμάτων, καύση (σ.σ. απορριμμάτων προφανώς), ΣΔΙΤ, βιοαπόβλητα, ρέματα, υπουργεία και υπουργοί), αλλά και σχετικά με τις άλλες ιδιότητες του Πατούλη (πχ ΙΣΑ, τουρισμός Υγείας, πρωτοβάθμια Υγεία, προσυμπτωματικός έλεγχος).

Normalise 👏να 👏 τσεκάρεις 👏 τα 👏 νέα 👏 με 👏 τα 👏 λεφτά 👏 των 👏 φορολογούμενων 👏

 

 

Best of internet