Quantcast
THE STREAM

Συνεργατικό Μουντιάλ με φέτα και καμήλες ψήνει το τρελό παρεάκι Ελλάδα – Σ. Αραβία – Αίγυπτος

Το Μουντιάλ του 2030 γλυκοκοιτάει το πιο cute τρίο της ανατολικής Μεσογείου


THE NEWSROOM · 19 Οκτωβρίου 2022

Σας φαινόταν cancellable το Μουντιάλ του Κατάρ που διοργανώθηκε μέσα σε άθλιες συνθήκες και δεκάδες εργατικά ατυχήματα; Θα λατρέψετε την ιδέα ενός Μουντιάλ που θα συνδιοργανωθεί από την χώρα μαζί με την Αίγυπτο και τη Σαουδική Αραβία, δυο χώρες όπου τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι πιο σπάνια κι από το χιόνι.

Γιατί σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο πλαίσιο του 9ου Διεθνούς Συνεδρίου του ΠΣΑΤ στην Αρχαία Ολυμπία ο Μάνος Σταραμόπουλος, αντιπρόεδρος του ΠΣΑΤ, η υποψηφιότητα της Ελλάδας για την ανάληψη της διοργάνωσης του Μουντιάλ 2030 έχει λήξει. Όπως είπε, ο  Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Πρόεδρος με ολίγη από δικτάτορας της Αιγύπτου, Αμπντέλ Φατέχ Ελ Σίσι έχουν δώσει το ΟΚ στον διάδοχο του θρόνου της Σαουδικής Αραβίας Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν να βάλει μπροστά τη δουλειά.

Η ίδια πηγή υποστηρίζει ότι ο φάκελος είναι έτοιμος κι ότι ο Μπιν Σαλμάν τον έχει ήδη στείλει σε ένα μεγάλο γραφείο των ΗΠΑ για τα περαιτέρω. Σε περίπτωση που ονειρεύεστε νέα Ολυμπιακά ζιγκουράτ και αντίστοιχη χρεωκοπία, το κόνσεπτ είναι ότι τα περισσότερα παιχνίδια θα γίνουν στο Ριάντ, την πρωτεύουσα της Σαουδικής Αραβία, κάποια θα γίνουν σε ένα νεόδμητο γήπεδο στο Κάιρο και τα υπόλοιπα στην Ελλάδα. Τα τυχερά ελληνικά γήπεδα που αναφέρονται στον φάκελο είναι η Opap Arena, το Καραϊσκάκη, το ΟΑΚΑ, η Νέα Τούμπα και ο Βοτανικός.

Ινσαλάχ να το ζήσουμε κι αυτό, Παναγίτσα μας.

(πηγή)

Best of internet