Quantcast
THE STREAM

Καλύτερη κι από του Λιγνάδη η θεωρία συνωμοσίας του 53χρονου από Κολωνό

Μόνο για εραστές της συνωμοσιολογίας η εκδοχή του συλληφθέντα


THE NEWSROOM · 12 Οκτωβρίου 2022

Πραγματική υπερτροφή για τους λάτρεις των συνωμοσιών είναι οι χτεσινές δηλώσεις του 53χρονου στον δικηγόρο Βασίλη Νουλέζα, ο οποίος επισκέφθηκε χτες και και μίλησε με τον Ηλία Μίχο που ως γνωστόν συνελήφθη με το υπέρκομψο κατηγορητήριο του βιασμού και της μαστροπείας ενός 12χρονου κοριτσιού.

Δοκιμάζοντας πιθανώς τα νερά για το αν θα αναλάβει τον κατηγορούμενο, ο γνωστός ποινικολόγος μετέφερε τα όσα λέει ο 53χρονος ενώ παράλληλα δήλωσε ότι δεν είναι ακόμη δικηγόρος του κι ότι θα τον εκπροσωπήσει μόνο υπό όρους κι αφού μελετήσει τη δικογραφία.

Σε κάθε περίπτωση, ο Ηλίας Μίχος ισχυρίζεται ότι είναι αθώος κι ότι στην πραγματικότητα θέλουν να τον φάνε γιατί είναι στη ΝΔ. Ω ναι:

«Ο ίδιος μου δήλωσε ότι του έχουν στήσει παγίδα, ισχυρίζεται ότι είναι θύμα πλεκτάνης και κάποιοι προσπάθησαν να τον παγιδεύσουν για να τον εξοντώσουν ηθικά, κοινωνικά και πολιτικά, επειδή είχε ιδιαίτερα σημαντική κομματική δραστηριότητα εντός της Νέας Δημοκρατίας, λόγω αντιζηλίας ή έχθρας. Δεν δέχεται τις κατηγορίες και υποστηρίζει ότι είναι ένας πατέρας, ένας οικογενειάρχης, που ουδέποτε έχει απασχολήσει τη Δικαιοσύνη, με άψογη κοινωνική παρουσία σε όλους τους τομείς.

Μάλιστα, δηλώνει ότι θα αποκαλύψει και ποιοι θέλουν να τον φάνε:

Σήμερα ενώπιον της ανακρίτριας θα μιλήσει ανοιχτά για όλα. Ο κατηγορούμενος υποστηρίζει ότι θα αποκαλύψει στοιχεία και ονόματα και αυτό θα συμπαρασύρει πολλούς υψηλά ιστάμενους που τον έχουν επιλέξει ως εξιλαστήριο θύμα. Εφόσον αναλάβω την υπόθεση, αν και με ενοχλεί ότι αφορά αδικήματα σε βάρος ανήλικου παιδιού, θα πράξω το νομικό καθήκον μου διότι και ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος απολαμβάνει του τεκμηρίου της αθωότητας, αν και δυστυχώς έχει ήδη καταδικαστεί στα μάτια της κοινής γνώμης.»

Καλά μην παίξετε και το σπίτι σας στο σενάριο αυτό, εμείς απλά το λέμε. Υπενθυμίζουμε ότι ο Λιγνάδης είχε πει ότι θέλουν να τον καταδικάσουν για να χτυπήσουν τη Μενδώνη.

Αν μη τι άλλο, ο Ηλίας Μίχος έφτιαξε μια θεωρία συνωμοσίας που αφορά μόνο τον ίδιο.

Best of internet