Quantcast
THE STREAM

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΜΕΤΟΥ: Μπαλάσκας και Τατιάνα κονταροχτυπιούνται στο θέμα της 12χρονης

Δύο βετεράνοι στο σπορ των αηδιαστικών δηλώσεων συναγωνίζονται ποιος θα προκαλέσει χειρότερο πονοκέφαλο


THE NEWSROOM · 11 Οκτωβρίου 2022

Ποιοι μπορούν να κάνουν μια υπόθεση τόσο φριχτή όσο αυτή του 53χρονου βιαστή/προαγωγού του Κολωνού, ακόμα χειρότερη; Μόνο οι πιο δύτες της λίμνης με πυρηνικά απόβλητα που λέγεται «ελληνικά media». Για την ακρίβεια, μέσα σε 18 ώρες είχαμε δύο τέτοιους να συναγωνίζονται ο ένας τον άλλο. Αυτοί είναι ο Σταύρος Μπαλάσκας και η Τατιάνα Στεφανίδου.

Από τη μεριά του, ο συναγωνιστής της ΕΛΑΣ μας περιέγραψε ότι έχει σοκαριστεί με το αψεγάδιαστο κοινωνικό προφίλ που διατηρούσε ο 53χρονος νταβατζής. Σύμφωνα με το κοινωνιολογικό βλέμμα του αστυνομικού, η οικογένεια του ήταν απίστευτα άρτια και ο ίδιος ήταν μέχρι και ψάλτης:

«Το προφίλ του δράστη προκαλεί σοκ. Ένας άνθρωπος ψάλτης που ήταν επιφανής. Έχει μία απίστευτα κοινωνική, άρτια και καλή θα μπορούσα να πω οικογένεια με ένα πάρα πολύ καλό παιδί και μία σύζυγο ιδιαίτερα καλή γυναίκα…

Αυτό από μόνο του δεν είναι κάτι εξωφρενικό, όμως στη συνέχεια αποφάσισε ότι μπορεί και να υπερασπιστεί την κυρία του κυρίου νταβατζή:

Έχει έναν γιο πάρα πολύ καλό παιδί εξ όσων γνωρίζω κι έχει και μία σύζυγο η οποία είναι πάρα πολύ καλή κυρία, κι αυτή επιφανής. Εμείς δεν μπορούμε να της προσάψουμε κάτι

Εντωμεταξύ, είναι από χτες γνωστό ότι η σύζυγος του συλληφθέντα προσπάθησε να κουκουλώσει το ζήτημα με αντάλλαγμα λεφτά και ψυχολόγους για το παιδί. Το είπε ευθέως η μητέρα της 12χρονης αναφερόμενη σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τη σύζυγο του 53χρονου:

«Όταν εγώ τα έμαθα αυτά και πήρα την επόμενη ημέρα την γυναίκα του στο messenger, γιατί δεν είχα το κινητό της, της λέω ”σας παρακαλώ, πάρτε με τηλέφωνο, είναι επείγον” και με πήρε και της το είπα. Ξέρετε τι γύρισε και μου είπε: ”αχ, τι να κάνουμε να σταματήσει η κατρακύλα, μην καταστραφούν οι οικογένειές μας”. Προσπαθούσε να το καλύψει κιόλας και μου έλεγε, σε παρακαλώ, μην πας να τον καταγγείλεις και ό,τι θες να κάνω με ψυχολόγους για το παιδί σου και να σε βοηθήσω οικονομικά. Της λέω ”είσαι σοβαρή; Η ίδια θα έπρεπε να έχεις πάει να το καταγγείλεις από τη στιγμή που σου το είπα. Όχι να μου λες αυτά τα πράγματα” και την μπλόκαρα».

Δείτε το βίντεο μετά το 1:54 :

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπαλάσκας επέμεινε στην υπεράσπιση της εκλεκτής κυρίας ακόμη κι όταν ο Δ.Οικονόμου του ΣΚΑΪ του θύμισε τα περί απόπειρας κουκουλώματος (στο 2:32). Ένας αληθινός εκλεκτός κύριος για μια αληθινή εκλεκτή κυρία.

Το άλλο φαβορί για πιο «φέρτε τα εμετοστόπ» συνεισφορά στην υπόθεση είναι η βετεράνος του είδους, Τατιάνα Στεφανίδου. Μιλώντας στο Mega, η δικηγόρος της πλευράς της 12χρονης Ασπασία Ταραχοπούλου κατήγγειλε τα ΜΜΕ για το πως έχουν χειριστεί το ζήτημα:

«Έχω ένα σοβαρό παράπονο από τα κανάλια και από τους δημοσιογράφους. Δεν έχουν σεβαστεί το γεγονός ότι η υπόθεση αφορά ένα ανήλικο παιδί, ένα παιδί που είναι σήμερα 12 ετών σήμερα, τότε που γινόταν ό,τι γινόταν, δεν ήταν καν 12 χρονών. Είναι ολημερίς και ολονυχτίς έξω το σπίτι της οικογένειας. Έχουν στοχοποιήσει το παιδί. Έχει γίνει γνωστή η ταυτότητά του.»

Και πιο συγκεκριμένα, κατήγγειλε την Τατιάνα Στεφανίδου:

«Η κυρία Στεφανίδου έμαθα ότι δημοσιοποίησε φωτογραφία του παιδιού με pixel. Είναι απαράδεκτο αυτό. Ετοιμαζόμαστε να στείλουμε εξώδικα σε όλα τα κανάλια. Πρέπει να σταματήσει η έκθεση του παιδιού στη δημοσιότητα γιατί αυτό αφορά το μέλλον του παιδιού.»

Το εκπληκτικό είναι ότι οι δηλώσεις έγιναν στην εκπομπή του Ν. Ευαγγελάτου, ο οποίος προσπάθησε να καλύψει την Τάτι. Δεν ξέρουμε αν το θυμάστε, αλλά τυχαίνει να είναι σύζυγός του.

«Μπορεί μερικές φορές να υπάρχει υπερβολή στο κυνήγι της είδησης, αλλά απ’ όσο είδα δεν πουθενά ούτε τη φωτογραφία του κοριτσιού ούτε τίποτα άλλο.»

 

Όχι ότι η δικηγόρος ψάρωσε. Αυτό φάνηκε από τον τρόπο που συνέχισε:

«Εγώ πάντως πληροφορήθηκα ότι φάνηκε η φωτογραφία του παιδιού με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του στην εκπομπή της κυρίας Στεφανίδου. Η έρευνα είναι στα χέρια της αστυνομίας και της ανάκρισης, όχι των δημοσιογράφων. Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί εφόσον έχετε να κάνετε με ένα ανήλικο παιδί.»

Δείτε εδώ στο 1:39 του βίντεο:

Μπορείτε να διαλέξετε ποιος είναι χειρότερος; Όχι, πείτε μας.

Best of internet