Quantcast
THE STREAM

«(Κωνσταντίνος) Μητσοτάκης» το τυχερό όνομα των νέων ΚΤΕΛ στον Ελαιώνα, είπε ο υφυπουργός Μεταφορών

Ο αντικαταστάτης του ένδοξου σταθμού του Κηφισού θα βαφτιστεί με ένα όνομα αγαπητό σε όλη την Ελλάδα


THE NEWSROOM · 10 Οκτωβρίου 2022

Μια πολύ νόστιμη πληροφορία κέρασε ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιος για τις Μεταφορές κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος. Στα Χανιά το Σάββατο 8 Οκτωβρίου έλαβε χώρα η ετήσια γενική συνέλευση της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Αυτοκινητιστών Υπεραστικών Συγκοινωνιών (ΠΟΑΥΣ), κοινώς η γενική συνέλευση των ΚΤΕΛ.

Μιλώντας εκεί, ο υφυπουργός αποκάλυψε την ιδέα που παίζει για το όνομα του νέου κεντρικού σταθμού των ΚΤΕΛ στον Ελαιώνα. Όπως είπε, ο στόχος είναι να ονομαστεί Κωνσταντίνος Μητσοτάκης:

«Φιλοξενείται στα Χανιά, τιμώντας έτσι την προσφορά του αείμνηστου Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στον κλάδο.

Άλλωστε είναι κοινή μας επιθυμία, δική σας και δική μου από το 2014, ο νέος σύγχρονος σταθμός που θα γίνει στον Ελαιώνα να ονομαστεί ‘‘Κωνσταντίνος Μητσοτάκης’’, ως ελάχιστος φόρος τιμής στον οραματιστή και πρωτοπόρο, πολιτικό άνδρα.

Ψηφίστηκε ο νόμος 4974/2022, που αφορά στις δημόσιες υπεραστικές και αστικές τακτικές οδικές μεταφορές επιβατών, με συμμόρφωση στον Κανονισμό 1370.

Συμπληρώνονται 70 χρόνια προσφοράς των Υπεραστικών ΚΤΕΛ και των ΚΤΕΛ στην ελληνική κοινωνία, μια πολυετής συνεισφορά του κλάδου στην κάλυψη των συγκοινωνιακών αναγκών των κατοίκων όλης της χώρας, την οποία η δική μας παράταξη αναγνώριζε και αναγνωρίζει διαχρονικά.»

Εμείς απλά θέλουμε να τονίσουμε το πόσα «ΓΑΜΙΕΣΑΙ» θα γραφτούν στον νέο σταθμό αν κάτι τέτοιο ισχύσει, ώστε να το λάβουν υπόψη οι υπεύθυνοι.

(πηγή)

Best of internet