Quantcast
THE STREAM

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ οι φώτος του βιαστή/νταβατζή 12χρονης με πολιτικούς

Παρεάκια πιο κακά από το δικό σου


THE NEWSROOM · 10 Οκτωβρίου 2022

Αν μη τι άλλο, ο άνθρωπος δεν ήταν ακοινώνητος. Αναφερόμαστε φυσικά στον 53χρονο ιδιοκτήτη καταστήματος από τον Κολωνό που βίαζε και εξέδιδε την 12χρονη κόρη εργαζόμενής του. Για την ακρίβεια, ο 53χρονος φέρεται να ανέβαζε στο ίντερνετ βίντεο με την κακοποίηση της 12χρονης ώστε να βρει πελάτες.

Ο καταστηματάρχης οδηγήθηκε σήμερα στον ανακριτή, ενώ σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για τα εξής αδικήματα:

«Βιασμός ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, διακεκριμένη περίπτωση κατάχρησης ανηλίκου από πρόσωπο που δέχεται τις υπηρεσίες του ανήλικου κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου, διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας ανηλίκων, διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας με χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας, γενετήσια πράξη με ανήλικο και παράνομη βία σε βάρος ανήλικου.»

Σε μια εξέλιξη που θυμίζει μια άλλη χαρακτηριστική υπόθεση των τελευταίων χρόνων, ο 53χρονος είχε άφθονους κολλητούς σε υψηλές θέσεις. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του megafono.gr, o 53χρονος είναι μέλος της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στον Κολωνό και ήταν πολύ ενεργός πολιτικά στην περιοχή και ευρύτερα στο 4ο διαμέρισμα του Δήμου Αθηναίων όπου η σύζυγός του είναι Αναπληρώτρια Πρόεδρος της 4ης Κοινότητας του Δήμου Αθηναίων.

Οι σχέσεις του με τη ΝΔ επιβεβαιώθηκαν σήμερα το πρωί από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου:

«Τα όσα έχουν αποκαλυφθεί είναι φρικτά, αποτρόπαια. Είναι σοκαρισμένη η κοινωνία. Η Αστυνομία, η Δικαιοσύνη φροντίζουν να αποσαφηνιστεί κάθε πτυχή να τιμωρηθεί ο ενορχηστρωτής και οι συνένοχοι. Με τις αλλαγές του ΠΚ έχουν αυστηροποιηθεί οι ποινές. Αν κριθεί ένοχος και καταδικαστεί μπορεί να καταδικαστεί μέχρι και με ισόβια. Πράγματι ήταν μέλος της ΝΔ είναι σε αναστολή η ιδιότητά του.

Στη συνέχεια πρόσθεσε κι αυτό:

«Η οποιαδήποτε προσπάθεια επικοινωνιακής εκμετάλλευσης της υπόθεσης, στοχοποιώντας πρόσωπα που έχουν φωτογραφηθεί μαζί του αγνοώντας το ποιόν του, είναι απαράδεκτη και αδιανόητη. Πρέπει να εστιάσουμε στο φρικτό αδίκημα και στη στήριξη του θύματος.»

Σε ένα replay της γνωστής υπόθεσης, άπειροι πολιτικοί σελέμπριτις (και παπάδες) βρίσκονται φωτογραφημένοι με τον 53χρονο παιδοβιαστή/μαστροπό. Τι ήξεραν για όλα αυτά; Πιθανώς τίποτα, αλλά κανείς δεν ξέρει και το κοινό μάλλον δεν ψήνεται να τους εμπιστευτεί ότι θα του έλεγαν την αλήθεια.

Ειδικά όταν ακούει κανείς τον περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη να λέει πριν κάτι χρόνια ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΓΚΑ στον 53χρονο λεβέντη:

«Καλός άνθρωπος, καλός οικογενειάρχης, καλός επαγγελματίας, καλός Έλληνας, καλός νεοδημοκράτης… »

Ο Πατούλης έχει σίγουρα το ρεκόρ για τις περισσότερες φωτογραφίες με τον 53χρονο:

Αλλά δεν είναι μόνος του. Υπάρχει ακόμη ο ηθοποιός (και περιφερειακός σύμβουλος του Πατούλη) Χάρης Ρώμας:

Ο πρώην ΠτΔ Πάκης Παυλόπουλος:

Ο Θάνος ο Πλεύρης:

Ο Αντώνης ο Σαμαράς:

Ενώ σύμφωνα με το aftodioikisi.gr (1, 2), είχε φωτογραφηθεί επίσης με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα (σε εκδήλωση):

Με τον πρώην δήμαρχο Αιγάλεω και υποψήφιο Βουλευτή της ΝΔ Δημήτρη Καλογερόπουλο και τον ηθοποιό Κώστα Πρέκα:

Με τον αντιπεριφερειάρχη κεντρικού τομέα Αθηνών Γεώργιο Δημόπουλο:

Και κυριολεκτικά αμέτρητους παπάδες κάθε βαθμίδας. Αν δεν κάνουμε λάθος, αυτός είναι ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος:


Και αυτός ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ:


Υπάρχει επίσης μια φωτογραφία με τους 👮👮:

Και ένα τανκ:

Ούτε το τανκ δε θα πιστεύει ο κόσμος ότι δεν ήξερε τις δραστηριότητές του.

 

 

 

Best of internet