Quantcast
THE STREAM

Αγγελία για ραντεβού σε γιγάντια διαφημιστική πινακίδα έβαλε 23χρονος Άγγλος μπούμερ

23 χρόνια τον οδήγησαν σε μια κίνηση μεταξύ απελπισίας και μεγαλοφυΐας


THE NEWSROOM · 4 Οκτωβρίου 2022

Με έναν μπούμερ τρόπο αποφάσισε να λύσει τα ερωτικά του προβλήματα ένας 23χρονος ζούμερ. Απογοητευμένος που στην ώριμη ηλικία των 23 δεν είχε βγει ούτε ένα ραντεβού, ο Εντ Τσάπμαν νοίκιασε μια διαφημιστική πινακίδα σε κεντρική λεωφόρο της πόλης και έβαλε σε αυτή μια τεράστια φωτογραφία με το call to action «Βγες ραντεβού μαζί μου».

Για να πετύχει τον σκοπό του, υποτίθεται ότι ο Εντ δοκίμασε αρκετά διαφορετικά ρούχα και πόζες. Στη συνέχεια τράβηξε κάμποσες φωτογραφίες, μέχρι να καταλήξει στο τέλειο αποτέλεσμα. Σύμφωνα με τον ίδιο πάντα, το κόλπο είχε επιτυχία και μάλιστα σε ένα πολύ ευρύ ηλικιακό φάσμα που περιλαμβάνει γυναίκες από 18 μέχρι 48 ετών.

Πρόσθεσε ακόμη ότι στην αρχή δε μπορούσε να βρει διαφημιστική πινακίδα, μέχρι που μια τοπική εταιρεία δέχτηκε να του κάνει το χατίρι. Επίσης, ότι η πινακίδα ήταν τελικά πολύ μεγαλύτερη από όσο περίμενε.

Το σκεπτικό του ήταν το εξής:

«Έφτασα σε μία ηλικία όπου σκέφτηκα ότι έπρεπε να έχω βγει τουλάχιστον ένα ραντεβού.

Είχα δοκιμάσει κάποια dating apps, αλλά δεν πήγε καθόλου καλά για μένα, οπότε αποφάσισα ότι έπρεπε να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό και σκέφτηκα ότι το να έχω τη δική μου διαφημιστική πινακίδα θα ήταν ένας καλός τρόπος να γνωρίσω κόσμο.»

Ο ίδιος πάντως υποστηρίζει ότι το κόλπο δούλεψε:

«Υπάρχουν τέσσερις γυναίκες με τις οποίες έχω μιλήσει και είναι όλες πρόθυμες να βγουν ραντεβού μαζί μου. Ανυπομονώ να κανονίσω τα πρώτα μου ραντεβού μαζί τους.»

Πάντως, το τελευταίο διάστημα ο 23χρονος Τσάπμαν έχει φτιάξει YT κανάλι όπου ανεβάζει διάφορα πραγματάκια. Αυτό μας κάνει να υποψιαζόμαστε ότι όλη η ιστορία είναι PR τρικ.

Αν όχι,του ευχόμαστε καλή τύχη στον δύσκολο αγώνα του.

Best of internet