Quantcast
THE STREAM

Θέλει το Πολυτεχνείο της Αθήνας να φέρει τον Ντάνο του Survivor σε εκδήλωση;

Το πρώτο Survivor x ΕΜΠ project στην ιστορία διέρρευσε σήμερα στα social media


THE NEWSROOM · 30 Σεπτεμβρίου 2022

Το ενδεχόμενο μιας πολύ ενδιαφέρουσας συνεργασίας μεταξύ δύο τελείως διαφορετικών πλευρών μάθαμε σήμερα το πρωί, αγαπητές φίλες και φίλοι. Η FB σελίδα της Βραδιάς του Ερευνητή του ΕΜΠ, της συμμετοχής του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου σε μια ευρύτερη πρωτοβουλία, στα πλαίσια της οποίας το Πολυτεχνείο διοργανώνει κάθε χρόνο εκδήλωση και άλλα δρώμενα με σκοπό να το φέρει πιο κοντά στο ευρύ κοινό, δημοσίευσε το παρακάτω ποστ (από το οποίο σώζεται μόνο το screenshot, διότι το ποστ διαγράφηκε).

Εκεί βλέπουμε την εξής φανταστική ιδέα: Οι υπεύθυνοι της Βραδιάς του Ερευνητή του ΕΜΠ μας ενημερώνουν ότι παρών στην εκδήλωση (που θα γίνει σήμερα Παρασκευή 30/9) θα είναι και ο Γιώργος Αγγελόπουλος, κατά κόσμον Ντάνος. Ο γνωστός από το Survivor και το συγγραφικό του έργο νεαρός Έλληνας θα συνοδεύει κινητό τηλεοπτικό συνεργείο σε όλη τη φάση.

Προφανώς, τα skills του celebrity Survivor κρίθηκαν απαραίτητα για να βοηθήσουν τη Βραδιά στις επικοινωνιακές της ανάγκες. Όπως τονίζει μάλιστα το post, είναι μια κίνηση που ταιριάζει «γιατί οι ερευνητές (κυρίως οι υποψήφιοι διδάκτορες) είναι οι αληθινοί Survivors».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εκδήλωση που γίνεται σήμερα είναι 100% θεσμική: Μεταξύ αυτών που θα χαιρετίσουν θα είναι ο δήμαρχος της Αθήνας Κώστας Μπακογιάννης, ο πρύτανης του ΕΜΠ Ανδρέας Μπουντουβής, ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης και ο πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Γιώργος Στασινός.

Δυστυχώς, το post διαγράφηκε για άγνωστους λόγους οπότε δε μπορούμε να καταλάβουμε αν ήταν ευφάνταστο αστειάκι, αν το πληκτρολόγιο του διαχειριστή έγινε στόχος απαγωγής ή αν κάποιοι στενόμυαλοι άνθρωποι ακύρωσαν την τολμηρή αυτή πρωτοβουλία. Πάντως, η αρχική δημοσίευση μας φαίνεται αρκετά πλήρης.

Σε αυτό το all star cast άνετα χωράει κι ένας Ντάνος. Εμείς προτείνουμε να τον βάλουν και να μιλήσει, είναι σοφός άνθρωπος:

Και κυρίως, μη φοβάστε τους haters:

Best of internet