Quantcast
THE STREAM

Το φυσικό της ταλέντο στο μπιτς βόλεϊ έδειξε χτες η Νίκη Κεραμέως

Αίμα και άμμος στο ματς που συμμετείχε η θεούσα υπουργός Παιδείας


THE NEWSROOM · 29 Σεπτεμβρίου 2022

Το αμίμητο PR εγχειρίδιο του Άδωνι Γεωργιάδη φαίνεται ότι διάβασε η Νίκη Κεραμέως. Υπενθυμίζουμε ότι ο ισχυρότερος τηλεπωλητής της χώρας είναι ο Τσιτσιπάς της πολιτικής:

Η σύγχρονη Θεοδώρα του Βυζαντίου που βασιλεύει στο υπουργείο Παιδείας είδε το potential μιας τέτοιας κίνησης και ανέβασε τις δικές της φώτος από ένα συλλογικό event: Ένα τουρνουά μπιτς βόλεϊ που έγινε στην κλειστή εγκατάσταση «OAKA Indoor Beach Volley» από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού στο πλαίσιο των δράσεων της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού.

Εκεί, η Νίκη Κεραμέως έπαιξε με Ολυμπιονίκες και εργαζόμενους της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, αλλά και του υπουργείου Παιδείας,. Ένας από αυτούς ήταν και ο Γιώργος Μαυρωτάς.

«Βάζουμε τον αθλητισμό στη ζωή μας! Διανύουμε την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού, και το Υπ. Παιδείας συμμετέχει κάθε χρόνο ενεργά στις δραστηριότητες του Υφυπουργείου Αθλητισμού και του BeActiveHellas. Σήμερα, μαζί με εργαζόμενους του Υπ. Παιδείας, δοκιμάσαμε τις ικανότητές μας στο Beach Volley! Πολλά συγχαρητήρια σε διοργανωτές και συμμετέχοντες!»

Δεν ξέρουμε αν παίζει μπιτς βόλεϊ ο RG αλλά θα είχε ενδιαφέρον να κοντραριστούν σε τέτοιο context:

 

Best of internet