Quantcast
THE STREAM

Άλλες 4 καταγγελίες για διαρροή βίντεο έβαλε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος στο βιογραφικό του

Δυνατά ξεκίνησε η νέα σεζόν για τον πρώην ραδιοφωνικό παραγωγό


THE NEWSROOM · 27 Σεπτεμβρίου 2022

Πολύ μακρινό φαίνεται το τέλος για το συγκινητικό (not) δράμα του Στάθη Παναγιωτόπουλου με τον νόμο. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, το πρώην μέλος των Ράδιο Αρβύλα που είναι ήδη κατηγορούμενος σε υποθέσεις που αφορούν τρεις γυναίκες, θα βρεθεί αντιμέτωπος με ακόμη περισσότερες.

Υπενθυμίζουμε ότι ο ραδιοφωνικός παραγωγός δημοσιοποιούσε κατά συρροή βίντεο με ιδιωτικές στιγμές γυναικών σε διάφορα site του Ίντερνετ – μια δραστηριότητα που ξεπερνά κατά πολύ το λεγόμενο revenge porn. Έχει ήδη καταδικαστεί 5 χρόνια φυλάκιση με τριετή αναστολή. Προς έκπληξη κανενός, τέσσερις ακόμη γυναίκες αναγνώρισαν τον εαυτό τους σε βίντεο και έχουν ήδη επικοινωνήσει με δικηγόρο. Οι ίδιες πληροφορίες υποστηρίζουν ότι μία από αυτές φέρεται να είναι γνωστή δημοσιογράφος που είχε συνεργαστεί παλιά μαζί του.

Η δικηγόρος Σταυρούλα – Αντιγόνη Πριλή που έχει αναλάβει την υπόθεση δήλωσε σχετικά το εξής:

«Είναι δύσκολο το θέμα του πώς θα προσφύγουν γιατί είναι πολύ λεπτό το ζήτημα. Ο καταγγελλόμενος είχε πολυετή δράση και, όπως καταλαβαίνετε, οι τότε νεαρές γυναίκες δεν είναι όλες νεαρές πλέον, μπορεί να έχουν κάνει οικογένεια, να έχουν κάποια σχέση.

Το σημαντικό είναι να στοχεύσουμε στη δράση του συγκεκριμένου κι άλλων. Οι γυναίκες να μην φοβούνται, να απευθυνθούν σε δικηγόρο.»

Ακόμα κι αν είναι κρύα, έχουν κοπεί από καιρό τα αστεία για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

(πηγή)

 

 

Best of internet