Quantcast
THE STREAM

Το beef μεταξύ Βίκυς Καγιά και Μαρίνας Πατούλη είναι καλύτερο από αυτό των Light και Snik

Αυτό είναι το Celebrity Deathmatch που θέλουμε να δούμε το 2022


THE NEWSROOM · 22 Σεπτεμβρίου 2022

Κάθε νέα σεζόν που σέβεται τον εαυτό της φέρνει νέες βεντέτες μεταξύ των σημαντικών προσωπικοτήτων της πνευματικής ζωή της χώρας, αγαπητές φίλες και φίλοι. Το φθινόπωρο μπήκε χτες απότομα με βροχές, κρύο και ανταλλαγή passive aggressive ατακών μεταξύ της Μαρίνας Πατούλη και της Βίκυς Καγιά.

Πως ξεκίνησε όμως όλο αυτό, θα ρωτήσετε. Η αρχή έγινε  στη βραδιά του “Fashion tv World’s Excellence Gala”, όπου οι δημοσιογράφοι ζήτησαν τη γνώμη της Μαρίνας Πατούλη για το σόου. Λογικά θεώρησαν ότι η Μαρίνα Πατούλη έχει μεγάλη θητεία στο γκλάμουρ, οπότε μπορεί να συμβάλλει στη συζήτηση ως εμπειρογνώμονας.

Εντέλει, η Μαρίνα Πατούλη έβγαλε ένα φτυάρι ορατό από το φεγγάρι και έθαψε τόσο το GNTM (ευθέως), όσο και την Καγιά (εμμέσως). Πιο συγκεκριμένα, είπε ότι όχι απλά δεν την ξέρει, αλλά ότι δεν την βλέπει καν στο οπτικό της πεδίο:

«Θεωρώ ότι είναι ένα τηλεοπτικό σκουπίδι. Θεωρώ ότι προσβάλλει τη νέα γενιά, χαλάει τα πρότυπα και προσβάλλει τη γυναίκα. Δεν θα το ξαναδώ ποτέ. Δεν τη γνωρίζω τη Βίκυ Καγιά, δεν την βλέπω καν στο οπτικό μου πεδίο. Δεν ξέρω τι μου λέτε για την κα Χατζηπαντελή. Ας μάθουν πρώτα να μιλάνε ελληνικά και να στέκονται και μετά τα συζητάμε.

Καλή επιτυχία να έχουν. Όμως δεν μπορεί να δείχνουν λάθος πρότυπα στη νέα γενιά. Σε αυτό είμαι κάθετη. Ως μάνα, αν είχα κόρη, και ως εκπαιδευτικός, με τίποτα δεν θα επέτρεπα στο παιδί μου ή στα παιδιά μου να εκτεθούν σε αυτά τα σκουπίδια.»

Η απάντηση της Βίκυς Καγιά ήρθε σήμερα το πρωί. Η οποία μάλιστα τόνισε από τη μεριά της ότι ούτε αυτή γνωρίζει την Μαρίνα Πατούλη:

«Καλοσύνη της Μαρίνας Πατούλη, έχει απόλυτο δικαίωμα να εκφράζει τη γνώμη της. Εγώ δεν την ξέρω προσωπικά την κυρία. Είναι δικαίωμά της να το λέει έτσι δημόσια, αλλά από την άλλη δημιουργεί πάρα πολλά συναισθήματα αυτή η εκπομπή για πάρα πολλούς λόγους.»

Τράπερς κουράσατε, εμείς απλά ελπίζουμε να έχουμε κι άλλες passive aggressive μαχαιριές τις επόμενες μέρες.

 

Best of internet