Quantcast
THE STREAM

Ο υπουργός Μετανάστευσης παίζει τον εαυτό του σε σίριαλ του ΑΝΤ1, τον παίζει μέτρια

Ο υπουργός Μετανάστευσης δεν υπάρχει, είναι ηθοποιός


THE NEWSROOM · 20 Σεπτεμβρίου 2022

Ένα μικρό δείγμα από το υποκριτικό του ταλέντο αποφάσισε να μας δείξει ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης. Απλά αντί να το κάνει συμμετέχοντας σε μια ερασιτεχνική θεατρική ομάδα όπως όλοι εσείς οι πληβείοι, ο υπουργός καβάτζωσε μια θεσούλα στο «Παγιδευμένοι», τη νέα σειρά του ΑΝΤ1.

Πως έγινε αυτό; Άμα είστε πιο αθώοι από το Άγιο Πνεύμα όταν βγήκε από το αυγό, θα πιστέψετε ότι ο Ν. Μηταράκης έπεσε από σπόντα πάνω στα γυρίσματα της σειράς πηγαίνοντας στο γραφείο του – μέρος των γυρισμάτων γίνεται στο κτίριο του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου. Βλέποντας το θέαμα, ο υπουργός ρώτησε την παραγωγή τι παίζει με τη σειρά και τελικά τους ζήτησε να παίξει κι αυτός λίγο.

Μάλιστα, έθεσε ως όρο να πει κάτι για τη Χίο στο καμεό του, η οποία όλως τυχαίως είναι και η εκλογική του περιφέρεια. Η αλησμόνητη ατάκα που λέει είναι η εξής:

«Κανόνισε να έρθεις και κάποια στιγμή στη Χίο.»

 

 

Εντέλει, ο υπουργός ενθουσιάστηκε τόσο πολύ με το ρολάκι του που το ανέβασε και στο Twitter να τον καμαρώσει ο απανταχού Ελληνισμός:

Το κοινό αγκάλιασε αμέσως τις καλλιτεχνικές ανησυχίες του Νότη Μηταράκη (το έχει το όνομα μάλλον). Θυμήθηκε μάλιστα ότι δεν είναι ο μόνος ταλαντούχος υπουργός της κυβέρνησης:

Best of internet